Sissi, Erzsébet Császárné, Királyné Kulturális Kiállítás Lengyeltóti
Sissi, Erzsébet Császárné, Királyné Kulturális Kiállítás Lengyeltóti
Így is ismerheted:Sissi Kulturális Kiállítás
2 értékelés
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 20.gyerekekkel járt itt
Páratlan,csodálatos látnivaló és széleskörű információ amit kaptunk a látogatásunk alkalmával. Nagyon köszönjük Magdalénának ezt az élményt és csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezt látni kell, megéri!
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 16.a párjával járt itt
Több évtizedes kiemelkedő értékű és nagy kutatómunkát, precizitást, türelmet igénylő munka eredménye a kiállításon látható anyag. Sokat veszít, aki kihagyja. Egy látványos, érdekes történelem óra minden korosztalynak.