Lenti központjában található éttermünk a magyaros és tájjellegű ételek mellett a nemzetközi és a reformkonyha széles választékával, valamint napi, illetve hétvégi ajánlattal, szolid árakkal várja gasztronómiai élvezetekre vágyó kedves vendégeit.
Különtermünk kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények, termékbemutatók, üzleti tárgyalások, zártkörű rendezvények lebonyolítására. Csoportok részére az ételfogyasztás árából 10% kedvezményt biztosítunk!
Mind a kiszolgálás, mind az ételek kategórián felül voltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Ha erre vezet az utad semmi képpen ne hagyd ki.Nem fogsz csalódni!!
Gyorsan kellett találnunk egy gyors helyet ahol azonnal tudunk kajálni. Nagyon jó elhelyezkedésű,város központban,főút mellett (Dunántúlon,határ közelében)található,finom házias izekkel, menű kaját választottuk,mert attól nem volt gyorsabb. tojás leves és sertés ragu tésztával,nagyon finom volt és még olcsó is.
Azt mondtuk vissza térünk még,mert panzio is egyben,szállás lehetőség és gyógyitó fürdő is van a városban. kétnap múlva bele is csöppentünk város napja rendezvényekkel
8960Lenti, Kossuth Lajos út 5/b
06 92 352 587
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége