Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark Lenti
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark Lenti
4,6
46 értékelés
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark Lenti bemutatkozása
A környéken 40 000 éves termálvíz tör elő, melyet a termálfürdő hasznosít, valamint a Szent György energiavonal jótékony hatásait is felfedezhetjük itt. A fürdő gyógyító és élmény komplexum egyben, ahol a természet szervezetre gyakorolt jótékony hatása találkozik a magas színvonalú gyógyászati szolgáltatásokkal, valamint az élményfürdő adta kikapcsolódással.
Jelenleg nagy az építkezés, folyik a fürdő bővítése, így bent az élménymedence üzemel és a kinti medencék. Az élménytér kellemes bugyogókkal, sok gyerek csúszdázott is. A kinti gyógyvíz sok vendéget vonzott és mintha nem is itthon lettünk volna, németek, szlovénok leginkább.
Őrségi pihenésünk során kerestük fel a strandot. A belépő nem túl olcsó, nyugdíjas jegy csak kedden van. Ehhez képest nem túl nagy szám, a külső részen volt egy gyógyvizes medence, egy úszómedence és egy normál vizes élménymedence. A külső csúszdás rész zárva tartott.
Az energia park hangulatos, kérdés hogy ténylegesen mennyit ér, én különösebben semmit nem éreztem. A kiszolgáló részek szép állapotban vannak, ennek ellenére sokkal szebb és hangulatosabb fürdőkben is megfordultunk már, ez csak azért ajánlható, mert a közelben nincs más, és azért kifejezett hibája sincs.
Óriási szépen karbantartott zöld terület, fás ligetekkel, több medence (élmény, úszó, ücsörgős) és még a gyerekeknek is van egy pancsoló, csúszdával. Igaz ez utóbbi elég kicsire sikeredett, meg ez tűnt a legpiszkosabbnak. Van egy mezítlábas park is, ez nagyon jó ötlet!
Kár, hogy kint csak egy csúszda van, a nagy medencénél, aminek igazából elég kicsi azon része, ahol a gyerkőcökkel is nyugodtan van az ember úszógumi nélkül. Nekem picit sok volt 2 órára a 6 ezer forintos belépő (2felnőtt, 1gyerek), de egész napos tartózkodásra simán megéri.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 43 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.