Kilátó a Szűz Mária kápolna mellett Lesenceistvánd
Kilátó a Szűz Mária kápolna mellett Lesenceistvánd
1 értékelés
Szóval, lelkendeztem én már itt kilátókon, mert néha csudaklassz élmény felmenni az égbe és szétnézni onnan, meg véleményeztem már itt szupergagyi pénzkidobásokat is, aztán van, amelyik ebbe vagy abba a kategóriába tartozik.
Ez a "megvalósul fejlesztés" korunk egyik tipikus rákfenéje, kap a település egy rakat pénzt, valahol elkönyvelik, hogy aztán milyen pazar beruházások születtek ám turistacsalogatónak, vajúdnak a hegyek és egér születik. Hát ide ezt építették "kilátónak". A látvány kb. pont annyi, hogy ha felmászol rá akkor is, meg ha nem, hát akkor is. Biztos megtapsolták egymást az elöljáró urak, kiszállt Pestről a főelöljáró úr is, mondott gyújtó beszédet, hazafiasat, zengőt, és jó sokan át is vágták egyszerre a nemzetiszínű szalagot. Na, most kell tapsolni gyerekek, meg énekelni is, amikor az a bácsi így csinál!