Haza felé utunkba esett e étterem, így jöttünk be. Nem volt tömeg, így hamar kaptuk az ételeket. Húslevest kértünk ez finom volt. Én kapros-juhtúrós dödöllét kértem, de a pincér hölgy elnézést kérve mondta, elfogyott a juhtúró így javasolná a feta sajtot helyette. Jól rá lett melegítve, így a kaporral együtt tényleg ízletes volt.
Férjem Letenyei csirkebatyut kért burgonyával. Mind a minőséggel, mind az ízvilággal meg voltunk elégedve és az adagok is bőven elégek voltak. Jót ettünk.
Határátlépés előtt gondoltuk csillapítjuk éhségünket egy finom de egyszerű déli menüvel. A leves sajnos kritikán aluli minőség és ízvliág volt, a Cordon bleu szintén. Ez utóbbi szerintem rossz minőségű, boltban kapható, fagyasztott termék lehetett. A sajt gumiszerű volt benne. Egyáltalán nem ízlett egyikőnknek sem, mondhatni kifejezetten rosszul esett.
Nemrég jártunk arra újra,de nagy ívben elkerültük a vendéglőt. A kiszolgálás tűrhető, de azzal sem voltunk megelégedve.