Akkor itt most nem a hotelről van szó, hanem annak étterméről. Miután töltöttünk itt pár napot, sikerült képet alkotni erről is. Reggelivel kaptuk a szobákat, és igazán kielégítő ez a szolgáltatás is. Szépen tálalnak fel, gonddal készül a reggeli, meleg és hideg étel egyaránt akad, friss a pékárú, de a zöldség is, meg minden, folyamatosan pótolják a fogyó ételeket.
Nagyon jót reggeliztem mindkét reggel. Négyféle gyümölcsital is van a tartókban, állandóan van elég belőle, és a kávéfőzőgép is folyamatosan üzemel, nem lehet rá panasz. És a vacsora. . . falusi szállásokon gyakran előfordul, hogy 10-20 kilométert is el kell menni valahová, ha enni akartunk, Akkor viszont vezetek, és soha nem ihatok. Itt meg kényelmesen lesétáltunk a vacsorához, a választék abszolút kielégítő, örömmel jutalmaztam magam egy feles pálinkával vacsora előtt, a konyha meghökkentően gyors, tényleg nagyon hamar megkaptuk a rendelt fogásokat. Dicsérem, hogy csapolt Kozel és üveges Pilsner Urquell is van állandóan. Amit így vacsora után fizettem valamennyiünk nevében, az viccesen kevés volt. Nagyon jó hely a Heléna hotel, nem csak szaunázni, jakuzzizni, de enni és inni is, barátságosan szerető és szerethető közeg.