A büfé kategóriában ez egy nagyon jó hely. Fedett, rendes asztalokkal, padokkal, párnákkal. A többféle menü, hamar készül és jó ízű, házias. Mi babgulyást választottuk rántott csirkével és sült krumplival. A mennyisége is elég. Még kovászos uborkát vettem hozzá, majd egy kávét. A kiszolgálás kedves és gyors.
Mivel nem volt sok időnk ezért erre a gyorsbüfére esett a választás. Bár meg kell jegyezzem, úgy érzem már rég kinőttünk ebből a miliőből. Lehet ezért is kicsit lesújtó a véleményem. A kiszolgálással nincs is baj, de túlárazott ahhoz a minőséghez képest amit kap az ember a pénzért.
Az adag nagysága megfelelő egy átlag étkezéshez, de még egyszer kihangsúlyozom a minősége a véleményem szerint elég gyenge. A hamburger tele volt hagymával aminek a felét ki is dobtuk párommal, sajnos a többi alkotórészből meg elvétve találtunk benne valamit. Legközelebb köszönöm nem kérek a helyből
Pár napot töltünk el ezen a csodálatos helyen a párommal, és kedvencünkkel egy Németjuhász kutyussal. Falatozót kerestünk, itt nagyon kedves és udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak és ízletesek. De ami nekem a legfontosabb az, hogy állatbarátok, szinte már családias hangulattal.
Kirándulás alkalmával sikerült itt ennünk. Szerintem drága, az adagok sem hű de kiadósak. Viszont sok hely van, mindenkinek jut ülőhely és jó a levegő :) A pasi akinél leadtuk a rendelést rendkívüli humorral van megáldva, legalábbis amikor én kértem ki a kaját épp jókedvében találtam :) Valószínűleg nincsenek túlságosan felkészülve a nagy vendégrohamra , mert három étel , amit pont kérni akartunk elfogyott.
Lillafüreden járva egyszer-egyszer betértünk ide is, mert nem mindig ide szoktunk. Inkább italokat vásároltunk itt, néha nagyon sokan ülnek a teraszon akkor más büfét választunk. A kiszolgálás kedves, elég gyors. Lángost azonban pl. a kifejezett lángossütőnél szoktuk venni, valahogy az került be a köztudatba.
Lillafüreden kirándultunk, a túra előtt a parkoló melletti büféknél frissültünk fel. 3 vagy 4 büfé sorakozik egymás mellett, a kínálat mindegyiknél hasonló. Mivel a szálláson reggeliztünk, így csak kávét és teát vásároltunk. A tea az ún. napközis tea volt, azaz citrommal és cukorral előre bekeverve, de jó forró volt, műanyag pohárban szervírozva.