A fogadtatás elsőosztályú, sok kiemelt hely megirigyelhetné a profi kiszolgálást, az ételekről meg egyenesen csak szuperlatívuszokban tudok említést tenni! Egyszóval tiszta szívvel tudom ajánlani! Az meg borzasztóan tetszett, hogy előre felhívják a figyelmet, hogy több időt kell várni, mert az ételeket frissen készítik!
Sajnos a megrendelt étel nyers és véres volt. A pincér közölte a 3 rész húsból álló étel véres csirkéjét újra készítetteti. Közöltem hogy elment az étvágyam. És szeretnék a Fő pincérrel vagy az üzletvezetővel beszélni és kértem a vásárlók könyvét.
A fő pincér megértette és tudomásul vette a problémámat igazat adott, többször elnézést kért és közölte hogy nem kell semmit fizetnünk. Elfogadtam a döntését de a hely szakácsa sajnos nincs tisztába a konyha technológiai művelet azon részével hogy kell elkészíteni egy csirke mell szeletet. Sajnos az értékelésem ezért ilyen. Ha az étterem vezetése megfogadja a megjegyzésemet akkor hamarosan változtat a konyhán dolgozó szakács kollégák létszámán, illetőleg valamilyen fokozatban lesz ezen történésnek súlya.
A kiszolgálás szuper jó. A pincérek figyelmesek és nagyon kedvesek. Az ételek nagyon finomak különösen a halételek. Árérték arányban is nagyon jó a hely. A tisztaságot tekintve tiszta és rendezett.
Idén, december 19. -én, jártunk Lillafüreden és kirándulásunk után a Molnár csárdába tértünk be. Erről a helyről csak jót lehet írni ! Maga az étterem, mint egy kis ékszerdoboz, szép, ízlésesen berendezett, tiszta. A kiszolgálás gyors volt, a felszolgálók udvariasak, segítőkészek. Az étel mennyisége nagyon jó. Nagyon örültünk, hogy ráakadtunk erre a helyre, még vissza fogunk térni.
Lillafüredi túra utáni ebéd a Molnár csárdában. Egy reklámtábla alapján leltünk a helyre. Szimpatikus volt a látványa, ezért döntöttünk , hogy ott ebédelünk. Nem bántuk meg. Hangulatos hely, vidám, kedves személyzettel. Jó étkekkel, nagy adagokkal. Gyors kiszolgálással. Ajánlom mindenkinek, Lillafüreden jár.
Szeptember 1-én itt ünnepeltük a 40-dik házassági évfordulónkat. A személyzet nagyon kedves volt, minden kívánságunkat teljesítették, külön helyiséget biztosítottak számunkra. A hely hangulatos, az ételek ízletesek voltak, nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlani tudom ezt a helyet mindenkinek.
Családommal egy vasárnapi ebédre tértünk be 12 óra 15 perckor. Délben nyit, de már szinte telt ház volt. Főként a környéken járó turisták látogatják, Miskolcról a kijutás időigényes. Tél lévén a kerthelyiség nem üzemelt, de a látottak alapján nem lehet rossz a nyári időszakban. Belül rendezett, bár nem túl tágas ehhez a forgalomhoz.
A személyzet segítőkész, barátságos, annak ellenére hogy bőven van feladatuk. Konyhája házias jellegű, a fűszereket merik használni. Étlapján a környezetnek megfelelő, azzal harmonizáló ételek is megtalálhatóak ( erdei növények, vadhús stb. ). Tárkonyos vadragu levest, erdei gombalevest, füstölt csülköt juhtúrós sztrapacskával, cigánypecsenyét, nyuszifület ettünk. Összességében meg voltunk elégedve az ételek ízvilágával és menyiségével. Az árak a városi áraknak megfelelőek. Bátran merem ajánlani, de azoknak főleg akik a házias, fűszeres ízeket kedvelik. Jó étvágyat !
Alsóhámorban, a Hotel Szeletában szálltunk meg. Csak reggelink volt, úgy intéztük, hogy a vacsi a nagyon közeli Molnár Csárdában legyen. Hát ez volt a legjobb választás. Bőséges adagok voltak, egy nagyon hangulatos fedett teraszon. A kiszolgálás kedves, udvarias, az árak is tűrhetőek. Sok minden kóstoltunk, volt időnk az egy hét alatt.
Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. Egy dolog viszont nem igazán tetszett, fizetéskor a szervíz díj kérdés nélkül került bele a számlába. Természetesen nem sajnáltuk, de illett volna megkérdezni.
Szeptemberi kirándulás Lillafüredre. Ebédünket a Molnár csárdában fogyasztottuk el, nem bántuk meg. Csak a legjobbakt tudom leírni az étteremről és a kiszolgálásról is. mivel már nem volt szabad asztal a teraszon gyönyörű idő miatt, igy egy hangulatos téli kert helyiségben ebédeltünk.
Az áfonyás eperkrémleves- tejszínhabbal nagyon finom volt, a libamájjal töltött sertés szűz - aszalt szólós mártással meg különleges étel . . nagyon jól éreztük magunkat, máskor is jövünk. .