Egy márciusi hétköznap tértünk be az csárdába ebédelni, ennek megfelelően kevés vendég volt. A hely hangulatos, a környezet csodálatos. A csárda tiszta, rendezett. A kiszolgálás kifogástalan volt. Finom és bőséges ebédet kaptunk, elfogadható árért. Pozitívum, hogy bankkártyával is lehet fizetni. Mindenkinek ajánlom!
Késő délután volt és csak egy kávéra tértünk be az étterembe. Kedves fiatalember szolgált ki bennünket. A kávé elég erős volt, de jó ízű. Az ára kicsit magas volt, főleg, hogy nem volt elegedő aprója a személyzetnek, hogy visszaadjon. Igaz viccesen megjegyeztük, hogy másnap visszamegyünk a még visszajáróért.
A helyszín csodálatos, hangulata megfogott. Márciusban a hideg idő ellenére este nem volt fűtés, így kabátban voltam kénytelen vacsorázni, amely kissé rontott az idilli képen. Az étterem tiszta, rendezett, népies díszítéséhez , még illett is az emeleti részről hangzó lagzi zenéje.
Úgy tudom itt elég gyakoriak a hétvégi rendezvények, így semmiesetre sem ajánlom azoknak, akik egy csendes beszélgetős estére vágynak , mert a zenét nem tudtuk túlharsogni. Az ételeket viszonylag gyorsan felszolgálták, egyszerű, kevés dekorációval kihozott ételek voltak. Az árak ennek megfelelően elfogadhatóak. Sajnáltam, hogy a közeli Molnár szikláról kapott név, semmilyen formában nem jelent meg a csárdában. Összességében jó volt, de inkább hétközben és nyáron ajánlom. . . .
Egy téli szombat kora délután látogattunk el az étterembe, sok év után újra. Szemre tetszetős, igényes külsőre, de az étterem belső része túl van cifrázva, és nagyon vegyes benyomást kelt. A gyönyörű fafaragások és az óriási, modern szőlőlevél mintás fali lámpakarok, valamit a zöld, festett függönykarnisok egy nagyon vegyes képet mutatnak.
Kevesebb jóval több lenne. Nem volt tömeg az étteremben, de a kiszolgálás kicsit akadozva ment. A személyzet, fáradt, unott? Ki tudja, de egy biztos, nem kapkodták magukat. . . Az ételek ár érték arány alatt maradtak, mint esztétikailag, mint ízvilágát tekintve.