2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Először azzal kezdeném, hogy a személyzet valóban nagyon udvarias volt. A reggeli (büfé) egyszerű, finom volt a szokásos opciókkal.
Kétnapos ottlétem alatt egyszer ebédeltem ott. A kiszolgálás gyors volt, a rendelt étel ízletes, talán egy falattal több köret elfért volna még a tányéron. Desszertek közül somlói galuskát kóstoltam, az én ízlésemnek túl édes volt. Az étterem nagyon hangulatos, esztétikus a teríték.
Ami mindenképpen negatív, hogy rendesen rétegesen felöltözve is hűvös volt az étteremben.
Összességében az étterem színvonalasabb, mint a szálláshely, de van ott is min javítani.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Hotel Tókert étterme további értékelései
2022.10.30csoporttal
Csoporttal voltunk a Bükkben túrázni, és egy órára megálltunk Lillafüreden. Édességet szerettünk volna enni, így betértünk a Tókert étterembe. Sokan voltak, a kerthelyiségben is, de elég hűvös volt, így mi bementünk egy kisebb helyiségbe. Somlói galuskát rendeltünk, amit elég hamar megkaptunk, a...
2021.12.22a párjával
Úgy érzem, a hotel étterme jobb volt, mint a hotel. Idejártunk reggelizni, kifogástalan volt minden alkalommal, bőséges választék ízlésesen elrendezve, meleg és hideg ételek egyaránt, minden friss volt, a pékáruk is külön élmény, háromféle gyümölcslé, többféle kávé, tea, udvarias kiszolgálás,...
2021.05.28a párjával
Hangulatos étterem. A kiszolgálás gyors és kellően udvarias. A rendelet ételek finomak és bőséges adagok voltak. Ár érték arány kiváló. A mellékhelyiség tisztasága szembetűnő.
22.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel