Kiváló 2022. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2022. július 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi hosszú hétvége keretében ünnepeltük meg a születésnapom, amit januártól tartó szervezés előzött meg. Ebben a szálloda személyzete is nagyon segítőkész volt. A torta fajtája és mérete kiválasztható a hotel oldaláról, a kiegészítő szolgáltatások címszó alatt. A számgyertyát és a tűzijátékot ajándékba adták. Meggyes - csokis Lúdláb tortát választottam, ami nagyon finom volt. A személyzet a tortát készségesen felszeletelte és kistányéron ki is osztotta mindenkinek.
A legtöbb gondot a recepciónak okozta a 25 fős társaságunk, de a lemondást, a hosszabbítást és a szobacserét is nagy-nagy türelemmel és rugalmasan intézték.
Az ételek, gyümölcsök és desszertek most is finomak és választékosak voltak. Továbbra is itt készítik a legfinonabb marha húsokat!
A wellness medencét olyannyira klórozták, hogy volt akinek bőrproblémája lett utána.
A legnagyobb kánikulában érkeztünk meg. A mi szobánk a belső kertre nézett, déli fekvésű, klíma nélküli volt, szörnyű meleg volt benne, emiatt az 1. éjszaka alig tudtam néhány órát aludni. Ha a 2-ik éjszaka nem jön az eső és több fokos lehülés, nem is tudom, hogyan bírtam volna ki. Mindenesetre nyáron csakis felújitott klímás szobát érdemes foglalni.
Magyarország egyik legszebb és legpatinánsabb szállodája. Hol Sissi korában érzed magad, hol andalító gitárzenélés mellett reggelizel és csodálatos parkban élvezed a változatos színű virágok varázsát. A konyha kiváló. Pünkösd vasárnap este bajai halászlével és szatmári töltöttkáposztával vártak...
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.