Kiváló 2023. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. január 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy gondoltuk férjemmel ránk férne egy kis feltöltődés és mivel az alföldön élünk, így a hegyvidéki pihenésre szavaztunk. Így esett a választásunk Lillafüredre és a Palota szállodára. Jártunk már ezen a környéken de csak kirándultunk most viszont 3 csodás napot töltöttünk el a szállodába. Maga a hotel gyönyörű és minden kényelmet kielégít, bár felújítási munkálatok folytak, de ez nem volt zavaró. A szoba kényelmes és mesés kilátással volt a Hámori tóra. Az étterem fantasztikus, finom ételeket kaptunk vacsorára és bőséges volt a reggeli is. Talán pici csalódás, hogy a szálloda tornyába nem tudtunk felmenni, (leginkább azért mert az érkezésünk napján még fel lehet menni, mint kiderült következő nap zárták le, de erről nem tájékoztattak mikor megérkeztünk). Nagyon tetszett a wellness részleg, bár egy kicsit lehetett volna melegebb a víz. Összességében nagyon szép napokat töltöttünk el és nagyon jól éreztük magunkat. Azt gondolom mindenképp visszatérünk még.
Magyarország egyik legszebb és legpatinánsabb szállodája. Hol Sissi korában érzed magad, hol andalító gitárzenélés mellett reggelizel és csodálatos parkban élvezed a változatos színű virágok varázsát. A konyha kiváló. Pünkösd vasárnap este bajai halászlével és szatmári töltöttkáposztával vártak...
2 éjszakát voltunk a szállodában a barátainkkal. A szobák kényelmesek, az ételek ízletesek, bőségesek és változatosak. Érdemes rész venni a szállodát bemutató vezetésen. Kisvasút, pisztrángos, libegő, cseppkő barlangok, aki nem csak wellnessezni szeretne.
Röviden csillagos 5-s.A szálláshely,a kiszolgálás,gasztronómia, környezet.Egyszóval szuper.Rengeteg látnivaló a környéken. Nem csak a hely kulturált, de az oda érkező vendégek is.Nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínál a szálloda.