Az egész épület, beleértve a szobánk is, amit kaptunk botrányosan elhanyagolt állapotban volt, köze sem volt a honlapon lévő képeken láthatókhoz. Az első este lefekvéshez készülődve, vettük észre, hogy az ágyról lelóg a lábunk, a veszélyes 170 cm magasságunkkal sem fértünk rá, bárhogy fordulunk is a kényelmetlen alkalmatosságon. Akkor kellett volna hazaindulni, de még optimisták voltunk, és már kissé félve vártuk a Szilveszterre ígért zenés vacsorát. Másnapot inkább felfedeztük a környéket, émelyegve a reggelire kapott zsíros ételtől. A Szilveszter éjjel. . . Próbáltuk túlélni. Az ételek a reggelihez képest is rosszabbak voltak. Amint végeztünk fel is menekültünk, és elkezdtünk pakolni, hogy reggel megyünk innen. Gondoltuk, hogy Január 01. -én semmi sincs nyitva, így lementünk, reggelizni, hogy mégse üres gyomorral vágjunk neki az útnak. Minden ugyanúgy volt, mint ahogy előző este otthagytuk. A pincér éppen akkor ébredezett, és próbált valamit kitalálni. Kiderült, hogy a főnök nem gondoskodott másnapra semmiről, semmit sem tudtak adni enni, még a személyzet váltásáról sem. Itt jegyzem meg, hogy nem a személyzet hibája volt, ők próbáltak segíteni amiben tudtak, és kedvesek voltak, de akkor már hiába. Próbáltuk telefonon elérni a főnök urat, de ez sem sikerült, így a fennmaradó összeget sem kaptuk vissza. Szó szerint menekültünk, nem ajánlom senkinek!