Reggelire többek között hagyományos tojásételeket, töltött bundáskenyeret (töltelék variánsok: kecskesajt - aszalt paradicsom, bacon - cheddar, camembert - áfonya), müzlit, grillezett virslit kínálnak, továbbá lesütött húst zsírjában, kovászos kenyérrel, mediterrán antipastit, valamint péksüteményeket. Délben és este prémium szendvicseket, quesadillákat, házi süteményeket, belga csokiszuflét, mákos vagy szilvás vajas crumble-t rendelhetünk, kívánság szerint vaníliafagyival. A minőségi kávén, teán, szörpökön kívül figyelemreméltó a borválasztékuk, három helyi pincészet borait kínálják a Skrabski-borok mellett. A sörök terén megtaláljuk náluk a Heineken cég néhány népszerű termékét, valamint három cseh kisüzemi főzetet. A töményválaszték is igényes, mind az import tételeket, mind pedig a pálinkákat illetően, a Pannonhalmi főzdétől kínálnak igen szép választékot. A kiszolgálás kifogástalan, mint megtudtuk, személyesen az üzletvezető-tulajdonos Csomai Lóránt foglalkozott velünk, aki kamaszkora óta vágyott egy vendéglátóhelyre, amit elmondása szerint végül 2016-ban alapított meg. Ettünk egy ízletes grillezett csípős kolbászt, amit kovászos kenyérrel, mustárral és savanyúság-egyveleggel szolgáltak fel, utóbbi nem kovászolt volt, de élvezetes. Megnyert a lelkes amatőrök bloggercukrászdáira emlékeztető vegán szilvás csokitorta is. Megkóstoltuk a Cloud9 márkájú mangós-kókuszos fagyidesszertet, ittunk presszókávét és cappuccino-t remek croissant-nal kísérve. Utóbbit Franciaországból kapják és helyben sütik készre. Megkóstoltuk a lovasi Kishegyen gazdálkodó Levendula pincészet Juhfarkját, valamint a szintén lovasi Öreghegyen működő Vámosi pince Olaszrizlingjét, mindkettő kiemelkedőnek bizonyult, meglepő, hogy e figyelemre méltó borműhelyekről milyen kevés szó esik. Vita felett 5 pont.