Gyerekeinktől ajándékba kaptunk egy Mádi pincelátogatást. Ezért kerestünk szállást Mádon és találtuk meg a Demetervin-t. Mi a teraszos szobában voltunk, s mivel október közepe volt így nem volt zsúfoltság. A szállás tiszta és rendezett volt. Nagyon kedvesek voltak és egy üveg ajándék bor is várt ránk.
A szobában nem volt tv csak a közös helységben, ami tulajdonképpen nem volt baj nekünk, de ha gyerekekkel érkezik valaki szerintem hiányozhat. A szállás helyen nincs lehetőség reggelit kérni, de a közelben vannak reggeliző helyek. Azért hiányoltam a közös helységben egy mikrót. Ami kicsit furcsa volt, hogy volt aki ott étkezett és - nyilván borvidéken vagyunk -elfogyasztottak egy-egy pohár bort és ennek a maradványai még 3 nap után is ott maradt. Amit hiányoltunk a szobából nekünk hiányzott a szekrény. De összességébe jól éreztük magunkat.
A Demetervin pincészet alapítója Demeter Ervin, működtetője Demeter Novák Endre. A festői környezetben fekvő, építészetileg is emlékezetes pincészetnél hangulatos kóstolóteremben várják a bortúrázókat, előzetes bejelentkezés alapján. A pincészet mindenese Demeter Endre jól kommunikál, érdekfeszítő minden mondata.
A pincészet minden egyes bora a helyén van, legyen szó a Délceg nevű, fiataloknak szánt borról, a szintén piacos Élvezetről a dűlőszelektált nagy Furmintokról vagy a még ma is kapható 2006-os száraz szamorodniról. S akkor nem szóltunk kiváló pezsgőről továbbá az édes szamorodniról és az aszúról, ami szintén párját ritkítja. Ide eljutni nagy élmény, minden bortúrázónak kívánom, hogy legyen benne része. A pincészet több tétele kapható és kóstolható a Tokaj Borbarátnők Boltjában is.