Kiváló 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mádi udvarház Magyarország egyik legjobb étterme, nem véletlenül jutalmazza több éve a Gault Millau kalauz 14 ponttal. A séf H. G., aki állítólag az egyetlen magyar konyhafőnök, aki elvégezte a Bocuse akadémiát. A beltér pazar, lenyűgöző, a terasz festői, a kiszolgálás kifogástalan, pincérünk egyébként a borászként ismert Sz. D., akivel ha máshol nem, de a Furmint Február nevű remek rendezvényen találkozhatott a fővárosi borkedvelő közönség. Két ízben is jártam ebben az étteremben pár évvel ezelőtt egy jeles borszakíróval közösen, majd idén néhány jóbaráttal. Ami itt művelnek virtuozitásban, inventivitásban, tálalásban az lenyűgöző, csodás, szavakba foglalhatatlan. Az első osztályú étkek mellé kitűnő borokat lehet inni, zömmel a Szepsy pincétől és a Első Mádi Borháztól. A hely nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni. Aki itt elkölt egy vacsorát és megvan hozzá a kellő kulináris nyitottsága illetve felkészültsége, az nem fogja sajnálni az otthagyott kb. 10.000 forintot, mert életre szóló élményben lesz része.
Nem is tudtam, hogy ilyen gasztronómiai élményben lesz részem, itt Miskolctól nem is olyan messze. Őszintén szólva, egy benzinkúti ingyenes kiadványból találtam rá erre a helyre. Szombat délután estünk be, vendég alig volt, mintegy 20%-os volt a kihasználtság. A hely elsősorban borház jellegű,...
Már többször jártunk az étteremben, nagyon elégedettek voltunk mind az ételek és italok minőségével. Az ételek különlegesek, nagyon finomak, szépen tálaltak. A borok a környékről származó legfinomabbak. Kihagyhatalan a házi málna szörpük. Ízlésesen terített, elegáns étterem, segítőkész profi...