Az italválaszték szűk, de igényes, tartanak hét Szepsy-bort, Demetervin pezsgőt, négy Zips sört csapon, hármat palackban, továbbá minőségi töményitalokat. Maga az épületkomplexum egyszerre korszerű és tájba illő. Az éttermi részben hatalmas ablakok a terem két végén, az egyik egy gyönyörű, rendezett szőlőültetvényre néz, a másik a falura s annak impozáns templomára. A beltér letisztult, szinte puritán, ugyanakkor otthonos, szemgyönyörködtető. Mészkőtégla, hajópadló, plafon helyett fából készült tetőszerkezet. Esztétikus bárpult, a falon poharas szekrény, a háttérben kellemes zene szól, megfelelően halkan. Az étterem nevét Mád egyik első osztályú dűlője ihlette, ennek aljában áll az épület. Nyáron igényes teraszt működtetnek. Magyar gyökerű, igényes, kreatív bisztrókonyhát visznek, jó minőségű alapanyagokra támaszkodva, nemzetközi kitekintéssel. A választék szűk és átgondolt. Több fogást is készítenek a Magyar Gasztronómiai Egyesület által Aranyszalagos tanúsítvánnyal kitüntetett, szabadtartású beregi csirkéből. Kínálnak többek között mangalicamájast lilahagymalekvárral, sült sütőtökös salátát savanyított szőlővel, tökmagolajos pácolt gomolyával, sültcsirkelevest fürjtojásos csigatésztával, zöldségekkel, paprikás csirkecombot tejfeles spetzle-vel, svéd uborkasalátával, rántott mangalica tomahawk-ot vargányás burgonyapürével, őszi gyümölcskompóttal. A kiszolgálás kifogástalan: udvarias, szívélyes, motivált, felkészült. 2016-ban kétszer is jártunk náluk, de után öt évig nem. 2021 végén tértünk be ismét. Roston sült pontyfilét kértünk, amit hoisin szósszal fűszereztek és zöldséges lencseraguval körítettek. A hal friss, jó ízű, jól passzol hozzá a remekül elkészített lencse. Élvezhető, de még finomítható a flódni-pohárkrém, a mák nem kap kellő hangsúlyt benne. A citromos ordagombóc fahéjhabbal és őszi gyümölcsökkel kreatív szezonális desszert, a leheletkönnyű fahéjas hab sokat dob rajta. Mindehhez sört ittunk, pilst és New England stílusú India Pale Ale-t. Azzal a megnyugvással távoztunk a Perczéből, hogy az új csapat éppoly lelkesedéssel, motivációval és szakértelemmel teszik a dolgát, mint a korábbi.