Kiváló 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Percze olyan étterem, melyből minden jelentős bortermelő településen szükség lenne egyre. Kicsit olyan “megvalósult álom“-jellege van. Feltételezhetően mind a tulajdonosok, mind a gasztroturisták szemszögéből. Az utóbbiért kezeskedem. Ebédmenüjük verhetetlen, 2 fogás 1500, 3 fogás 1800, ha netán négyet kérnénk, 2100. Kikértük mind az öt aznapi ételt, az állandó étlapról is ettünk több tételt a kovászos uborkakrémlevestől a harcsapaprikásig, a haltatártól a pavlovaig. C. A., akinek konyháját az Imola udvarházban volt alkalmam kipróbálni, kiváló regionális konyhát visz, magyar ízek, magyar alapanyagok. Remek tálalás, csodás dizájn, kifogástalan kiszolgálás. Ha volt valaha 5x5-ös élményem, (hadd ne mondjam, 5x6-os) akkor ez az. Amikor kis társaságunk kijött az étteremből, úgy éreztük, hogy a föld felett lebegünk fél méterrel.
A Percze étteremben Mád ékköve volt megnyitásától. A minőséggel, hagyománnyal szinonim Szepsy név fémjelezte a helyet a járvány kezdetéig. 2021-ben vette át az elsősorban sörtechnológia-gyártással és forgalmazással foglalkozó miskolci Zips cég. Az italválaszték szűk, de igényes, tartanak hét...