Kiváló 2024. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Lakásétterem, kis belső vendégtérrel, nagyjából 3 asztallal, kívül hangulatos terasszal. Szarka Dénes tokaji borász alapvetően a borai mellé szeretett volna ételpárosítást, amit Kósa Gergely álmodott meg. A séfet munka közben szemmel is tartatjuk, hiszen az bisztróban látványkonyha működik, a kikért borokról pedig a borász mesél. Igazi kuriózum és különlegesség ez a hely, az ételek nagyon nagyon finomak, mindenkinek ajánlom, de ne felejtsetek el előtte asztalt foglalni!
Mád egyik legjobb gasztro-célpontja. A gyönyörűen berendezett, parányi, ékszerdobozszerű, zöld növényekkel dekorált beltérben mindössze néhány asztal, a vendég figyelheti a séfet is munka közben. Nemzetközi ihletésű, magas színvonalú, alapanyagcentrikus magyar konyhát visznek. Az étlapon hat...