Baráti társasággal voltunk a 18 különböző szobával rendelkező Tokaji borvidéken, Mádon található boutique hotelben. Az egyszerű külsőt, tágas belső terek, ízléses, igényes berendezés jellemzi. A viszonylag nagy belmagasságú szobákban , kitűnően hűtő klíma működik, amit az átlagon felüli meleg miatt használtunk is.
A kellemes teraszra nagy üvegpadlón lehet kijutni, ahol kis gyakorlás után többeknek sikerült a fóbiát is leküzdeni. A nyugati fekvésű terasz terasz kényelmes fotelei, árnyat adó napernyői biztosították a kávézáshoz, a baráti beszélgetésekhez a kiváló helyszínt. Feltűnően óriási a földszinti mosdó, ahol akár táncolni is lehetne. Reggelente finom svédasztalos ellátást kaptunk, de más étkezést nem biztosít a szálloda, így azokat a kirándulások alatt a környező településeken oldottuk meg. Velcam drinknek kedvesen adták át a ház kis palackozott borát. A gyerekeknek játszósarok, a felnőtteknek kis wellness ( jackuzzi, szauna ), valamint zárt parkoló állt rendelkezésre. Én csak egyetlen dolgot hiányoltam, azt, hogy nincs szúnyogháló a szobák ablakán, így a berepülő bogarak miatt nem tudtam nyitott ablak mellett aludni, amit sokkal jobban szeretek, mint klímát használni. A csendes, békés környezetben csak bónus volt a szemben lévő templom óránként hallható szép kis harangjátéka, amit mindenki szívesen hallgatott.
Csodálatos környezetben van a dizajnos butik hotel,minden szükséges kényelemmel felszerelve amit csak kívanhatsz. Inyenceknek való hely. Wellnessel(szauna,jakuzzi),amit mi első nap csak ketten hasznaltunk;) jo pont,és modern ízléses berendezéssel,jo parkolással. A reggeli isteni,kézmüves,minősegi ételek bő választéka Kávé a gyengém,csillagos ötös volt.
Gépi,nagyon jo minőségű. A borvalászték is mindent visz . Érkezéskor üdvözlő ital(bor),nagyon szimpatikus gesztus. Ágy tökéletes,kényelmes,fürdő ugyszintén. Fütés nagyon jo,sosem fáztunk. Aki gyerekkel megy,annak írom, h hatalmas jatszó szoba van. . Patyolat tisztaság van mindenütt. Nagyon figyelmes a személyzet ,mosolygos kedves fiatal emberek,hölgyek. Csak szuper jót tudok írni ,nem kérdés. A szomszedban lévő templom harangjátékát sokszor hallottuk nagyon kedves volt az is szamunkra-tetszett nagyon. Körbejártuk a tokaji borvideket,a falut is megneztük ,nagyon rendezett, tiszta . Dolgos emberek lakják. Bárcsak ezt látnánk mashol is az országba. Biztos h ugyanitt szállnék meg ha ujra eljutnék a környekre,nekem sajnos 350 km re van ,de megérte ennyit utazni. Nagyon ajánlott. Semmi csalódas,pedig nagyon kritikus vagyok.