A Vendégház címe a közelmúltban megváltozott, Kilián helyett Wass Albert utcára nevezték át az utcát, de a régebbi térképeken még a Kilián szerepel. A falu központjától kissé távolabb található északi irányban, egy csendes utcában. A vendéglátók nagyon szívélyesek, segítőkészek, egy Mádban élő család háza.
Összesen 5 szoba van, mindegyikhez külön saját fürdőszoba és WC tartozik. Közös fedett terasz és konyha is használható. Parkolni a zárt udvarban lehet. Az udvar hátsó részében kis játszórész van a gyerekeknek. A konyha mindennel felszerelt, 2 hűtő, mikró, kávéfőző, tűzhely, evőeszközök, poharak, fűszerek, tea, kávé, cukor, stb. Érkezéskor házi pálinkával üdvözöltek a vendéglátók. A házban wi-fi és boxos televízió működik számtalan csatornával (Telekom). Egy nagy közös nappali is van, kényelmes fotelekkel, itt a környék látnivalóiról, a pincékről, éttermekről színes prospektusokat is találtunk. Az ár kedvező, 6000 Ft/éjszaka.