Most már úgy négyes

Grill Station - Auchan, Maglód MaglódGrill Station - Auchan, Maglód Maglód a térképen

2025. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. március 7.
Az ember eldönti magában, csak úgy a nagy számok után, hogy az ilyen bevásárlóközpontok gyorséttermeiben az értékelés hármas, hármas, hármas, ha csak valami különösen kirívó dolog nem történik, valami fúj, és akkor ront. Az egyik nap Maglódon lógtam, és mivel pár nappal előtte a Nagy Falban ettem, hát akkor most eszem a Grill Station-ben, döntöttem el. Bőségesnek látszik a kínálat, pár napja még beszéltem is a tulajjal, az úgy történt, hogy illendően megkérdeztem, hogy szabad-e egy fotót csinálnom az üzletről, a nő nem vállalta ezt a súlyos felelősséget, beszaladt a főnökért, aki kijött, és pár szó után megdicsért, hogy milyen rendes, jólnevelt ember vagyok, bezzeg máskor a tajbunkók nem szokták megkérdezni, csak fényképeznek mindent, amikor csak eszükbe jut. Szóval, már volt itt egy szimpátiapont. Amikor meg enni mentem, akkor egy - saját meggyőződésem, hogy - ukrán menekült nő, aki élete legszínesebb virágján már túlérett, de talán újra fel akarta díszíteni magát tavasszal, és egy elképesztő méretű műszempillát ragasztatott az amúgy kék szemei fölé. Talán megözvegyült, talán elmagányosodott, talán keres valakit, új érzéseket a világ egy más táján. Ezt csak úgy hozzáképzeltem. Valami serpenyős burgonya tetszett meg, hagymával, húsokkal, mondtam, hogy nem kell nagy, egy kisebb is elég, aztán várakozásteljesen nézett rám, hogy mit kérek még mellé? Miért, kell még kérnem valamit? Hát valami nagyobb darab húst, karajt, csirkemellet, magos csirkét... Ok,. akkor egy magos csirkét. Meg akkor még tzatzikit is. Hát így alakult az élet. Nem jártam ezzel rosszul, elmajszolgattam a vendégtérben. Nem is volt rossz.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Grill Station - Auchan, Maglód Maglód - Étel/italGrill Station - Auchan, Maglód Maglód - Külső képGrill Station - Auchan, Maglód Maglód - Külső képGrill Station - Auchan, Maglód Maglód - Étel/italGrill Station - Auchan, Maglód Maglód - Étel/ital
Haleszi Apartman Péteri - Legjobb ár
Haleszi Apartman Péteri