Ginti Panzió Étterme Magyarszombatfa bemutatkozása
Folyamatosan változó menü, a regionalitás, a szezonalitás és frissesség jegyében! Asztalfoglalás: +36 30 903 5940 Éttermünk ajtaja nyitva áll mind szállóvendégeink, mind a betérők számára. Fontos számunkra, hogy teljes kényelemben, illő kiszolgálással várhassunk mindenkit, ezért kérjük, ha tehetik foglaljanak asztalt.
Ajánlatainkban az őrségi regionális konyha, illetve a nemzetközi konyha is képviselteti magát. Emellett saját készítésű kenyereinkkel, péksüteményeinkkel, alapvetően regionális alapanyagokkal és széles borválasztékkal várjuk kedves vendégeinket! Külsős vendégeink nemcsak ebédelni, illetve vacsorázni térhetnek be, hanem reggelizni is. Őrség, ízzel-lélekkel!
Mintha a Nagymamámnál ettem volna. . . . A húslevesben a csirke biztos, hogy még reggel kotkodácsolt, a levesnek leves íze volt nem vegeta. . . a másodiknál a saláta friss ropogós volt, a tökmagolajjal nagyszerűen párosult. A rántott húsnak igazi íze volt nem a mű, amit több étteremben is felszolgálnak.
A hely csodás, nagy kellemes a környezet, és a nagy a nyugalom, mindenkinek ajánljuk. Nincsen étlap, hanem mivel mindent frissen készítenek, ezért pár étel közül lehet választani, ami így nagyszerű.
A panzióhoz tartozik az étterem. Berendezése szépen felújított régi fabútorok. Felette az emeleten kiállított tárgyak és társalgó van játék asztalokkal. Az étlap választéka szerény, de ez 2 napra nem volt zavaró. A marhanyak-leves sült oldalassal elsőre meglepő párosítás volt, de az íze kitűnő! Másnap csirkét és cigánypecsenyét ettünk.
Mondhatom teljesen új felfogásban készülnek, de nagyon finom volt. A reggelik svédasztalosak és maguk készítik a bucikat a darált paprikát és még egy fontos italt is. . .
9946Magyarszombatfa, Fő út 78.
+36 30 903 59 40
Szolgáltatások
ingyenes WIFI billiárd, darts bowling reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín széles borválaszték