Az Őrség egyik kis községében, Magyarszombatfán nyitotta meg kapuit az Őrségi Vadászati Kiállítás. A kiállítás természetközeli témájához maradéktalanul illő környezetben, az őrségi dombság lankái között, az erdőszélen helyezkedik el.
A családias hangulatú múzeum megálmodója és kivitelezője Gömbös Mátyás, aki több mint négy és fél évtizedes vadászmúltat tudhat magáénak; máig az Őriszentpéteri Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság vadászmestere és a Vas megyei vadásztársadalom aktív képviselője. A tárlat alapját saját trófeái képezik, amelyek között egyaránt megtalálhatók a kapitális szarvasagancsok és a vadkanagyarak, az érdekes őzagancsok, de a nem megfelelő genetikai tulajdonságok miatt elejtett vad ékességei is. A kiállítást Gömbös Mátyás úgy alakította, hogy ne csak a vadászok és a vadászat iránt érdeklődők, hanem a természetbarátok számára is tartalmas kikapcsolódást nyújtson. A múzeumhoz tartozik egy kis vadaspark, amelyben őz, szarvas és vaddisznó lakik.
Közel a szlovén határhoz Magyarszombatfán-főutról letérve az erdőben található,minimális a belépő,kicsiknek,nagyoknak ajánlom. Mindig nagy élvezet egy vadászati kiállitás. Egy élet műve adott kiállitás tulajdonosának-amit mindenki megcsodálhat,rengeteg féle kis és nagy vaddal találkozhat aki megnézi.
Bemutatja agancs fejlődési szakaszait ,hogy alakul évről-évre. Kiállitáshoz tartozik -hogy hogyan védjük a természetet,környezetünket. Elkeritett részen egy szarvas pár -kicsivel-felügyelet alatt,meglehetett etetni almával-szívesen fogyasztották egyiket a másik után. Nagyon kedves,segitőkész volt a vadász felesége. Ajánlom nézzétek meg