2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 27.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Stühmer csokoládékat évek óta kedvelem, a budapesti üzletekben rendszeresen szoktam vásárolni a termékeket. Így nem volt kérdéses, hogy Egerbe vezető utunkon érdemes lesz egy kis kitérőt tenni Maklárra, ahol 2014 óta működik a Stühmer csokoládégyár, modern, korszerű berendezésekkel készülnek a prémium kategóriás, mutatós küllemű finomságok.
Az üzem épületében került kialakításra a referencia mintabolt, kávézó és cukrászda. A csodálatos sütemények helyben készülnek a 2018 óta működő cukrászüzemben.
Megmondom őszintén, én teljesen elámultam a sütemények vonzó küllemén és széles választékán, mert eddig inkább a csokoládékat, bonbonokat, szaloncukrot ismertem tőlük. A sütemények, torták szeletárai 7-800 Ft között mozognak. A pisztáciás csepp alakú sütemény nagyon könnyű, intenzív ízű, friss, különleges volt (850 Ft), még sosem ettem ilyet, nem is láttam még más cukrászdában. Ez egy mestermű!
Vettünk elvitelre még további 2 sütit, málnás-fehércsokisat, illetve csokis-mogyorósat, valamint többféle csokiszeletet és bonbont.
A kávét és a fagylaltot is megkóstoltuk. Egy cappuccino 490 Ft. Egy gombóc fagylalt 370 Ft volt.
A fagylaltot egy külön helyiségben árusítják a tradicionális fagyipultból. Vannak benti asztalok 2 teremben, továbbá van egy fedett teraszuk is, ahol igazi citrom- és narancsfák nőnek és termést is hoznak, igaz, csak mini méretben.
A hely népszerű, elég sok autó parkolt, és a pultnál is sorba kellett állni, de egyértelműen megérte a várakozást és a kitérőt is. A fagyis kiszolgálás kedves és előzékeny volt, a sütinél inkább gépiesnek mondanám.
Érdemes figyelni az akciós kínálatot, ahol egyes termékek 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (16 db)
Stühmer Mintabolt & Cukrászda további értékelései
2023.06.10
![]()
Ismerősöm ajánlotta, ha Eger fele járok, ki ne hagyjam a maklári Stühmer gyár cukrászdáját. Szóval tágas terasz , a belső térben gazdag választékú süteményespult, kis édességboltocska és egy külön fagyizós rész fogadott. Nehéz volt választani, de sikerült. Minden nagyon finom volt. Örömmel...
2023.05.18gyerekekkel
![]()
Minöség amiért minden évben elmegyek.Soha nincs csalodás! Mindenkinek ajánlom. Böséges választék,fejlesztések minden évben. Menjenek el önnök is osszák meg a véleményüket itt nem zsákba macskát árulnak.Pozitiv élménybe lesz részük magával ragad az izvilág.Várni fogják,hogy ujra menjenek és...
2019.11.25családjával
![]()
Többször vásároltunk már ebben a cukrászdában elvitelre és ott fogyasztásra egyaránt, így többféle sütit sikerült már megkóstolnunk. A sütik nagyon szépek, de számunkra sajnos a legtöbb túl édes, így csupán néhány sütire korlátozódik mindig a választásunk. Az árak egyre magasabbak. Mindig sokan...
Barrico Thermal Hotel Demjén
43.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval