2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2025. február 22.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Grand Hotel Makó város legszínvonalasabb, patinás szállodája, amely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi meg. Tetszett a lila színárnyalat, ami a dekorációban több helyen feltűnt. A belvárosban található egy saroképületben, a Hagymatikum Fürdőtől csak 2 perc séta távolságra. A hotel szobaárait elég magasnak találtuk, de családi szobát egyébként sem találtunk már, így a szállásunk nem itt, hanem egy apartman magánszálláson volt, szintén nagyon közel a fürdőhöz, így a közelség okán megnéztük a hotel éttermét és kávézóját is. Hétköznap ebédidőben kínálnak- budapesti szemmel - kedvezményes árú menüt, ami elég közkedveltnek tűnik. Sokan "külsős", azaz nem szállóvendég tér be ebédelni, nagy számban a fürdőlátogatók. Minden hétköznap van 6 féle étel 11.30-14.30 között, ezen belül 2 leves, 3 főétel, 1 desszert, amelyből tetszés szerint lehet összerakni a 2 vagy 3 fogásos menüt 2490 Ft, illetve 2790 Ft-os áron. A főétel zóna adag mennyiségű. A menüt elvitelre is lehet kérni, a csomagolásért nem kellett pluszban fizetni.
A normál étlap árai sincsenek elszállva, magyaros és nemzetközi ételeket kínálnak. A főételek árai jellemzően 4-7000 Ft között alakulnak, a legdrágább fogás a Bélszín Serrano sonkába göngyölve, pirított libamáj szeletekkel, vörösboros mártással 11000 Ft. Van 3 féle sültes-vegyes tál is, 2, de inkább 3 fő részére elegendő mennyiségek. Van gyerekmenü is. A desszertek kínálatán lehetne szerintem erősíteni.
Pilsner Urquell (1500 Ft/korsó) és saját márkás Glorius sört csapolnak, kézműves söröket üvegesben sem tartanak. Az eszpresszó 800 Ft-ba került, korrekt. Damman filteres teákat tartanak (1100 Ft). A személyzet udvarias, barátságos volt.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (3 db)
Grand Hotel Glorius étterme további értékelései
2024.02.20egyedül
![]()
A történet úgy kezdődött, hogy Makón koptattam a cipőmet, amikor a központ környékén rámjött, hogy ideje lenne ebédelni is. Hopp, itt egy jóféle hely, ez a Rocco, jól is néz ki, menjünk be! Volt foglalása? Nem volt - szégyenkeztem. Akkor sajnálom, nem tudunk mit tenni. De hol egyek, segítsen! -...
2022.04.30a párjával
![]()
Azt hittem,hogy jobb lesz egész jó volt a kiszolgálás, de nem túl ízletes volt az étel egyszer el lehet fogyasztani, csalódás volt majd legközelebb jobban megnézem mit választok
2021.07.03a párjával
![]()
A járványhelyzet feloldása után másfél hónappal férjemmel első makói tartózkodásunk során egy vacsora elfogyasztásához vettük igénybe a étterem "teraszát", mivel az értékelésekben csak jókat írtak róla. Az első ami feltűnt, hogy a kihelyezett fotelek között volt olyan, amely madárürülékkel...
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom