Szomjas matrózok törzshelye

Matróz Söröző MakóMatróz Söröző Makó a térképen

Átlagos 2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 22.
A Matróz Söröző a város északi részében, a buszpályaudvar és a Spar között található egy saroképületben, de a McDonald's és az OMV benzinkút is itt van pár méterre. Egy tipikus régivágású, izgalmaktól mentes kocsma a Matróz. Főleg az idősebb és közép korosztály keresi fel, helyi emberek. Ha a bejárat előtt látunk kerékpárokat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nyitva vannak. A beltér jobb arcát mutatja, mint amire kintről számítani lehet, ugyanis a bárpult az felújított, újszerű, mintha nagy boroshordókon pihenne a pult, jópofa dizájn. A kocsma többi része érdektelen, a mosdó tisztasága és állapota javítható.
Ételek nincsenek. Van viszont free wifi, a jelszó kiírva a pult elejére. Kíváncsi lennék, a vendégkörnek melyik része számára lehet releváns és hasznos ez az információ.
A bejárat előtti lebetonozott szakaszon árválkodik egy asztalka kényelmetlen fém székekkel, ez volna a terasz.
Kőbányai és Arany Ászok sörök a csapon, egyebekben is kommersz italkínálatot találunk. Cserébe olcsó a hely.
Elvileg Caffé Perté kávét főznek, legalábbis ez a logó látható kívülről, de a csészén EuroCaf olvasható és az eszpresszó mellé SPAR Budget kávétejszínt kaptam, tej nem volt. A kávé rémes, azt szerintem kerüljétek, helyette bármit, csak kávét ne.
Összességében 3 pontot megér a hely, a kávé nem.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Matróz Söröző Makó - BelsőMatróz Söröző Makó - Étel/italMatróz Söröző Makó - MosdóMatróz Söröző Makó - MosdóMatróz Söröző Makó - Külső képMatróz Söröző Makó - Étel/italMatróz Söröző Makó - Külső képMatróz Söröző Makó - Külső kép

Matróz Söröző további értékelései

2015.01.14barátokkal
Végre egy autentikus magyar hely, barátságos, ízléses, a nemzeti érzésre hangolt beltérrel. Kívül barátságos fából ácsolt terasz, bent Kossuth-kép, s más nemzeti dekoráció, a kiszolgálás kedves, az árak barátságosak, a választék a kommersz italokra épít, de azon belül sok mindent tartanak. Én egy...
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely - Húsvét
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely
Kérd ajánlatunkat!
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Extra kedvezmény a Szállásvadász foglalóinak
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal