Makói Meki, a családi program

McDonald's Makó MakóMcDonald's Makó Makó a térképen

Átlagos 2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. október 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A legkevésbé érdemleges vendéglátó egység volt számomra Makón, de a gyerekeim mindenhol igénylik, szívesen mennek, bárhol járunk akár országhatáron belül, akár határon túl. A buszpályaudvar mögött, a benzinkút mellett található "Meki" itt is Drive verzióban működik, azaz van autós kiszolgálás is. Mivel a szállásunk a belvárosban volt, Makó pedig egy kisváros, így nekem nem okozott volna nehézséget, hogy gyalogosan elsétáljak idáig, de végül utolsó nap, hazautazásunk napján búcsúztattuk itt Makót, és autóval jöttünk. Kb. ugyanaz a menü ment, mint máskor, másutt is: csirkeburger, sajtos baconos dupla Royal, csirkefalatok azaz chicken nuggets, mindez menüben sült krumplival, Zero Colával, illetve Ice Teával. Most még befigyelt egy almás táska is a végére, már annak, aki szereti, én például igen. Én meg ittam egy kávét.
Már itt is vannak tabletek, de mi hagyományos módon a pultnál "élő" embernél rendeltünk.
Az applikáción lévő kedvezményese ajánlatokat mindig igénybe vesszük és gyűjtjük a pontokat, természetesen itt sem volt ez másként.
Az ízek ugyanolyanok, mint bárhol a hálózatban, de csak országon belül. Külföldön pl. más a mustár, illetve a ketchup íze, illetve másfajta szószok vannak.
Kint van egy kis játszótér a kisebb gyerekeknek.
Ingyenes parkolás, tetszett, hogy van családi parkolóhely.
A személyzet itt barátságosabb, mint amit általában Budapesten szoktunk tapasztalni.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
McDonald's Makó Makó - EgyébMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Étel/italMcDonald's Makó Makó - Külső képMcDonald's Makó Makó - EgyébMcDonald's Makó Makó - BelsőMcDonald's Makó Makó - BelsőMcDonald's Makó Makó - Belső
Allium Apartman Makó - Napi árak
Allium Apartman Makó