2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tócsa Bisztró egy tipikus helyi "retró" kocsma Makón, egy régi típusú családi házban kialakítva, a Városi Piac utcájában, a piac bejáratával majdnem szemben. A bejárat mellett van egy kis kiülős terasz is, Kőbányais napernyővel árnyékolva. Igazából csak jöttem ki a piacról, és itt tébláboltam, hogy merre legyen tovább a túra, amikor is két törzsvendég kedvesen beinvitált, hogy menjek csak be, nézzek körül, igyak egy fröccsöt, meghívnak. A fröccs meghívással ugyan nem éltem, de ha már bementem velük, egy kávét ittam, ez mondjuk hiba volt. Igaz az eszpresszó csak 230 Ft, bolti kis kávétejszínnel együtt (ez úgy állt össze, hogy 180 Ft volt a kávé + 50 Ft a tejszín), de sajnos a kávé elég rémesen rossz műízű volt, egy híg lötty. De értékeljük a jószándékot. Üdítőt decire kimérve lehet kapni 90 Ft-ért. A "ház söre" a csapolt Kőbányai, amelyből egy korsó mindössze 470 Ft. A ház bora, itt folyóbor néven, decije mindössze 80 Ft, nem tudom, milyen fajta. A "drágább" üveges borok decije 170 Ft, nem véletlenül tettem idézőjelbe a drágaságot. A legolcsóbb kommersz felesek 320 Ft-tól kezdődnek, a Jaegermeister 680 Ft. Összességében megadom a 3 pontot, mert tényleg kedvesek voltak a helyiek.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()