Zóna Büfé Makó

10 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely - Húsvét
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely
Kérd ajánlatunkat!
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom

Zóna Büfé Makó vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 22.gyerekekkel járt itt
A Zóna a makói buszpályaudvar retró stílusú, előző rendszert idéző büféje. Érdekes, hogy még manapság is akadnak országszerte ilyen jellegű és küllemű büfék országszerte, pl. hirtelen Zalakaros jutott eszembe. Igénytelen, de olcsó. Arany Ászok sört csapolnak, a korsó mindössze 460 Ft (természetesen a korsó itt 5 dl).
Zóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Étlap/itallapZóna Büfé Makó - BelsőZóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Étel/italZóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Külső képZóna Büfé Makó - Étel/ital
Még több kép (7 db) >>