15. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság

Arany gömb ivókút Makó bemutatkozása

Az Arany gömb ivókutat 2011-ben emelték fel a Grand Hotel Glorius előtt. Az ivókutat Karsai Ildikó tervei alapján Bodó Jenő készítette.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Allium Apartman Makó - Napi árak
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás fürdőbelépővel
Hotel Forrás Szeged
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Arany gömb ivókút Makó vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 805 városban járt márFelfedező - 2562 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50496 feltöltött kép
Átlagos 2024. február 23.egyedül járt itt
Amit kilépsz a Grand Hotel Glorius ajtaján, ahol elég pocsék ebédet adnak, azonnal beleütközöl ebbe a három aranygömbbe. Miután egész nap azt hallottad, hogy Makó meg hagyma, meg ennek nincs párja, hát nyilván akkor helyi aranyhagymák. De jobban megnézve, nem. Kis csutkaszár van rajtuk, akkor inkább aranyalma.
Arany gömb ivókút Makó - Külső képArany gömb ivókút Makó - Külső kép