Kihagyhatatlan 2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az a része, ami minket érdekelt teljesen rendben volt, jól éreztük magunkat.
Kevés a zöldterület, de cserébe ingyen használható napozóágyakból rengeteg van. (sok helyen fizetős, bérelni kell)
A gyógyvizet nagy nehezen másnap megtaláltuk, igazából érthető, hogy a zajos, gyerekzsivajtól hangos résztől elkülítették. Itt csendesen tudnak fürdőzni az azt igénylő vendégek.
Az öltöző kicsi labirintus, oda kell némi jártasság, hogy magabiztosan mozogjon az ember, ne gondolja, hogy eltéved :-)
Az egyetlen önkiszolgáló étterem kínálatával mi teljesen elégedettek voltunk. Az árai is rendben voltak. Van néhány sütödés, lángos, palacsinta, stb.. ha valaki ilyenre vágyik. Nekünk tetszett:-) Maga az építmény is egy különleges alkotás. Igazi látványosság minden oldalról :-) Makón járva nem érdemes kihagyni.
A Makói gyógyfürdő egy nagy csalódás volt. Mielőtt Pestről lementünk megnézni a fürdőt, megnéztük a neten a leírást, a képeket a videókat. Úgy döntöttünk, hogy igaz, hogy messze van, meg drága a benzin is, de a leírtak alapján elmegyünk megnézzük. Nagyon szeretünk szaunázni is és a leírások,...