A Veszprém megye nyugati részén fekvő kis településen, Marcalgergelyiben található erdélyi stílusú Joó-tó Rönk-vendégház csodálatos környezetben, két tó partján várja mindazokat, akik a város zajától távol, nyugodt környezetben szeretnének pihenni. A horgászat szerelmeseinek, baráti társaságoknak és gyermekes családoknak egyaránt ideális szálláshely.
Egyedi klímájának köszönhetően asztmában és légúti megbetegedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott.
Ez a hely olyan mint egy mesekönyvben az erdő közepén álló faház ami menedéket ad bármely évszakban is mész el oda. Csak ez a rönkház a vízparton áll és vár téged szeretettel,melegséggel a kandallóban,halakkal a vízben,csenddel és nyugalommal.
Hangulata van ahogy a bőrkanapén vagy a fotelben betakarózva egy könyvet olvasva, bort kortyolgatva, nézed a kandallóban a fa és tűz ölelkezését,majd hamuvá porladását. Nyugalom van ha arra vágysz! A kényelmed biztosítva a rönkház felszereltségét tekintve. Ha egyszer meglátogatod, biztos hogy soha nem felejted, és vissza vágysz majd oda, oda a Marcal partjára.