Mesteri:)

Mester Cukrászda, Kávézó & Étterem MarcaliMester Cukrászda, Kávézó & Étterem Marcali a térképen

Kiváló 2017. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. december 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyi ismerősünk ajánlotta az éttermet, elmondása szerint fiatalos, modern, de nagyon jó! Egyetértünk! A kiszolgálás udvarias, egész gyors, van menü, online étlap. Barátságos, modern környezet, "menő" étlap a helyszínen (fadeszkás, lapozós). Bőséges kínálat, egyértelmű trendek. A leves finom, tányér méretét (mélységét!) a képen látjátok. Menü kifogástalan, a rendelt fogások finomak, bőségesek. Kávé szintén rendben. Egy dologra figyelnék az üzemeltető helyében, hogy elérjem a max.pontot: a mosdó tiszta, de a szag! Vagy cseréljünk felmosóvizet, vagy javítsunk a szellőzésen, vagy takarítsunk nagyon illatosan. Semmi más negatívum nem volt, ezen pedig kis odafigyeléssel lehet javítani! Szerettük az éttermet!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (4)
Mester Cukrászda, Kávézó & Étterem Marcali - Étel/italMester Cukrászda, Kávézó & Étterem Marcali - Étel/italMester Cukrászda, Kávézó & Étterem Marcali - Étel/italMester Cukrászda, Kávézó & Étterem Marcali - Egyéb

Mester Cukrászda, Kávézó & Étterem további értékelései

2025.01.03a párjával
Zala felől Somogyba felmerült a kérdés, hogy valahol kávézni kéne talán, hiszen esteledik, nekem meg beugrott, hogy valahogy az irányban van Marcali, aztán még nem is ettem-ittam ott semmit, az ittjartam szerint, holott régebben meg milyen sokszor. Na, ennek az oka meg az lehet, hogy Marcalinak...
2023.09.25a párjával
Gyerekkoromban még nem jártam itt,pedig sokat voltunk Marcaliban. Erre csak az idén került sor a tavasz folyamán,ha jól emlékszem,május környékén. Mindennel meg vagyok elégedve.
2022.11.08
Szenzációs a cukrászda. Régen láttam ilyen jót. Aki Marcaliban jár és kihagyja, olyan, mintha Párizsban kihagyná az Eiffel tornyot: nem bűn, több! Hiba.
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő - Húsvét - teljes előrefizetéssel
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő