Jó 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt a helyet régóta ismerem, most lett átépítve, de nem mintha rászorult volna. Szép igényes, a környékben elő osztrák és német nyugdíjasok előszeretettel látogatják. A fagyik és sütök nagyon jók és sokféle van, akad bőven választani való. A tulajdonosokon látszik hogy figyelnek az üzletre, többszőr csinálnak rendezvényeket és frissítenek újítanak.Városközpontban található a hely mondhatni a környezet is jó, télen nyáron. Étlapon is sok jó étel található. Ajánlom télen/nyáron a helyet.
Ételek / Italok:Jó
Kiszolgálás:Jó
Hangulat:Jó
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Jó
Mester Cukrászda, Kávézó & Étterem további értékelései
Zala felől Somogyba felmerült a kérdés, hogy valahol kávézni kéne talán, hiszen esteledik, nekem meg beugrott, hogy valahogy az irányban van Marcali, aztán még nem is ettem-ittam ott semmit, az ittjartam szerint, holott régebben meg milyen sokszor. Na, ennek az oka meg az lehet, hogy Marcalinak...
Gyerekkoromban még nem jártam itt,pedig sokat voltunk Marcaliban. Erre csak az idén került sor a tavasz folyamán,ha jól emlékszem,május környékén. Mindennel meg vagyok elégedve.
Szenzációs a cukrászda. Régen láttam ilyen jót. Aki Marcaliban jár és kihagyja, olyan, mintha Párizsban kihagyná az Eiffel tornyot: nem bűn, több! Hiba.