2022. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ma Beethoven-hangulatokban ringatóztam, éppen kapóra jött, hogy a kastélyparkkal szemben van ez a hotel és benne a kávézó, bisztró... jó benyomást keltett, amikor beléptem, bizalmat ébresztett. Körülnéztem, leültem, a lány sietett, kedves volt, hozta az étlapot, nem egy nagyon széles ételválaszték, de azért bőven talál rajta az ember harapnivalót. Elmentem a mellékhelyiségbe kezet mosni, makulátlan tiszta, ápolt, gondozott, mi kell még? Mentás zöldborsólevest kértem kíváncsiságból, jött is hamar, és teljesen meg voltam vele elégedve, Első pár kanál fura, szokatlan, aztán összejön az étel és az evő. Végén már bántam, hogy elfogyott. A kacsamell polentával, ázsiai szilvalekvárral szintén kiváló volt, élvezettel ettem. A környezet nagyon kellemes, egy nagyhangú vendéget leszámítva, de erről a vendéglátó nem tehet. Tiszta az asztal, evőeszköz, ízléses a tálalás, és mindehhez meglepően olcsó a végeredmény, Ettem a múlt héten ennél sokkal rosszabb ebédet 10000 forintért, és ez a finom meg csak 5500 volt, itallal együtt. Tetszik a hely és csak ajánlani tudom, őszintén!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (25)
Még több kép (15 db)
Für Elise Bisztró további értékelései
2023.10.07barátokkal
Ételre 40 perc várakozás. Hidegen kaptuk meg. Szóltunk hogy elvinnénk a maradékot,további 20 perc. Alig volt vendég,talán 2-3 asztal. Felszolgáló körmöt reszelt és zokon veszi ha szólsz ,hogy sietnél. Senkinek nem ajánlom
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Fried Kastély Hotel Simontornya