Nos, ebben bizonyos fokig tévedtem. A Postakocsi étterem étlapja kicsit más, mint a szokásos regényhosszúságú menü. Itt is van egy tisztes hagyományos vonal, de inkább az alapanyagokat variálják és nem azt, hogy mivel töltik a szárnyashúst. Az étlap áttekinthető: három előételt, három levest, húsz főételt (pizzát pasta-t nem számolva), három desszertet. Kínálnak többek között paprikás csirkét, citromos chilis csirkecombfilét, ropogós kacsacombot, konfitált tarját, borjú bécsit, marhasteaket, marhapörköltet, lazac steaket, pisztrángot egészben sütve. Az olasz frontot néhány előétel, egy desszert, három klasszikus tészta továbbá egy sor pizza képviseli. Tartanak kézműves chili-termékeket. Rendeltünk egy Cézár salátát rákkal, mely végre korrekt volt, római salátából készült, szépen tálalták, jól dresszingelték, zöld hajtásokkal szórták meg. Tetején ízletes, szaftos rákok. Sokkal jobb volt, mint amit vártunk. 5 pont. A négy sajtos pizza tésztája jó volt, a feltétek átlagosak, hiányoltuk közülük a gorgonzolát. 3,5-4 pont A profiterol jobbacska volt. 4 pont. A sörök kommerszek, a borválaszték korrekt, a ház kimért borai mellett kínálnak 26 tételt az In Vino Veritas szortimentjéből. A habzókat és két drágább bort leszámítva minden tételt kimérnek decire is. Egy kiváló viharsarki főzde, az Árpád pálinkaház nedűivel is büszkélkedhetnek.