Jó 2017. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 24.
Mivel azt a hírt kaptam, hogy a régi szakács újra az étteremben alkot, újra mertünk próbálkozni. Nos, lehet benne valami. A Jókai bableves újra a régi sűrűségében tetszelgett, a sztrapacska friss, finom, a rántott tonhalhoz a krumplipüré nem grízes-vizes valami, hanem tényleg jó püré. És ami a heppem a tartár mártás nem híg sós tejföl, hanem valóban látott tojás sárgáját is, sűrű, édes.
Ami érdekes volt, hogy hát gyakorlatilag hatan sem voltunk az egész nagy étteremben, és a sok pincér között valahol elvesztünk. Elég nehezen vettek észre, és lassan jött ki a rendelés is. Bealudtak a nagy tétlenségben?
Tradícionális magyar étterem a Mátrában hazai és már-már néha elfelejtett palóc ételekkel, mint például a rántott békacomb, borjúláb, rántott velő stb.
Gyakran kerestük fel az éttermet, ha Mátrafüden pihentünk. Az ételek minősége mindig rendben volt, a kiszolgálás teljesen átlagos, elfogadható. Azonban legutóbbi ebédünk kiábrándító volt. Jelentősen, szembetűnően kisebb adagok, a leves elfogyasztása után 40 perccel érdeklődni kezdtem a főételek...