2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 1.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Mátra fiatalkorom óta az egyik kedvenc kirándulóhelyem, sokszor járunk mert közel van a lakóhelyünkhöz. A Benevár Étteremben is többször étkeztünk, sosem vártunk sokat, de azt meg is kaptuk.
A hely átlagos, sokkal többet ki lehetne hozni belőle, főleg ami a designt illeti, mert ez a tipikus semmilyen belső elég unalmas és lehangoló. Az ételek is átlagosak, házias ízek, egyszerű, semmi flanc ételek. A frissensültekkel nincs baj, a levesek általában túl sósak, de mégis hozzák a házias ízeket. Egy mondatban: átlagos hely, átlagos ételekkel, átlagos kiszolgálással.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Benevár Étterem további értékelései
2024.10.07a párjával
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom mindenkinek, tisztaság volt, gyors udvarias kiszolgálás nagyon jó választás volt, szép környezetben található
2024.02.26családjával
Gyakran kerestük fel az éttermet, ha Mátrafüden pihentünk. Az ételek minősége mindig rendben volt, a kiszolgálás teljesen átlagos, elfogadható. Azonban legutóbbi ebédünk kiábrándító volt. Jelentősen, szembetűnően kisebb adagok, a leves elfogyasztása után 40 perccel érdeklődni kezdtem a főételek...
2024.02.11gyerekekkel
Egy kirándulást , egy " kutyaszánozást" követően - kicsit izzadtan, nem a legelegánsabb öltözékben - leülni és egy jót enni tökéletesen megfelelt. Az ételek jól elkészítettek, a kiszolgálás gyors és udvarias volt, az ár értékarány megfelelő. Adott esetben ismét ott fogunk megállni ebédelni,...
75.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval