Jó 2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszú kihagyás után kerültünk megint az étterembe. A teraszon, szaltlikben asztalos pincérek már mind ismeretlenek voltak, és az étlap is megváltozott kicsit. Így nem mertem a Jókai bableves - sztrapacska kombót választani. A meleg sem biztos, hogy segített volna élvezni. A teraszon a többi étkezde felé néző oldal egy nem túl igényes ponyvával került elbarikádozásra, amit nem kell, hogy értsünk, biztosan oka van, de a légmozgásnak nem tett jót. A velővel töltött sertésborda emlékeim szerint itt nem, de másik étteremben Füreden volt megszokott az étlapon. Viszont finom volt. Párom szerint a rántott husija finom volt. Gösser sört mérnek, amiből én sajnos csak az alkoholmentes változatot élvezhettem, de akkor már legyen nyugodtan citromos, ugye. Az étlap, mintha kicsit rövödebbre változott volna, az árak bár változtak, de nem az egyébként előforduló kármentő mértékű. A beltér nem változott, sőt az ott dolgozó pincérek sem változtak. A kiszolgálás udvarias, gyors volt. A mosdó tiszta.
Tradícionális magyar étterem a Mátrában hazai és már-már néha elfelejtett palóc ételekkel, mint például a rántott békacomb, borjúláb, rántott velő stb.
Gyakran kerestük fel az éttermet, ha Mátrafüden pihentünk. Az ételek minősége mindig rendben volt, a kiszolgálás teljesen átlagos, elfogadható. Azonban legutóbbi ebédünk kiábrándító volt. Jelentősen, szembetűnően kisebb adagok, a leves elfogyasztása után 40 perccel érdeklődni kezdtem a főételek...