Pozitívumok: nagyon szép környéken, kényelmes jó elrendezésű, rendkívül tiszta szobák. Kedves segítőkész személyzet ( 1 fő kivételével ami szinte belefér még). Bőséges finom ételek. Jó kiindulópont a mátrai túrákhoz. Ajánlani tudom minden ismerősömnek. Negatívumok (szinte építő jelleggel): a reggelik minden nap ugyanazok.
Lehetne kicsit változatosabb. A vacsorák lassan készülnek de nyilván ez személyzet függő. A wifi a szobában néha szakadozik a közösségi helyeken viszont nagyon jó a vétel. Kicsit több mosolyt(: (: (:
A wellness szolgáltatások tetszettek, kivéve a medence, amely vize nagyon hideg volt. Nem volt vasárnap vacsora, és a személyzet úgy tájékoztatott, hogy hétfőn le lehet ebédelni, de a szobát 10 óráig el kellett hagyni,és a szállodában is csak plusz díjért maradhattunk volna.
Jól éreztük magunkat. Sikeres túrákat tettünk. Pihenés képen kártyázással töltöttük az időt, bár még egy széket szívesen láttunk volna a szobában. Wellnessben mindent használtunk.
egyedüli kifogás talán a szúnyoghálók hiánya, legyek, méhecskék... mind bejöttek. Az ételek finomak voltak, ízletesek, szívesen ettem volna valami vadhús ételt, akár pörkölt jellegűt. Csak ajánlani tudom a szállodát, kényelmes, barátságos, tiszta, vendégszerető...
Sajnos műszaki okok miatt a wellnes nem üzemelt. A szálloda csendes szuper helyen van,központhoz közel. Étkezés kiváló, szép,tiszta hangulatos a szálloda. Személyzet figyelmes segítő kész. Nagy melegbe a klíma jól működött komfortos hangulatot biztosított. Parkolás zárt udvarban meg nyugtató kamerával figyelt. Összességében mindennel elégedettek voltunk. Köszönjuk
Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szállással. Jó hangulatú alkalmazottak, tiszta, jó illatú, puha ágy, ágynemű. Nehezen tudtunk elszakadni a szállástól. További jó munkát!
Idős nyugdíjas házaspár vagyunk. A Hotel Annában 3 éjszakás csomagra jelentkeztünk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. A szálloda szép tiszta. A szoba kényelmes. Itt figyeltek az idős emberekre, mert a zuhanyzóba kapaszkodót is szereltek. Az ételek ízletesek, csak nagyon gyér a választék. Egy kávégépre is beruházhatnának.
Ilyet még sehol nem tapasztaltunk, hogy valahol lefőzik a kávét és kribliben hozzák oda. Különösen a reggeliknél nagyon unalmas, hogy majdnem minden nap ugyan az van. Tojásos rántotta, meg felvágottak. Péksütemény csak magvas zsemle, meg valamilyen szeletelt kalács féle. Összességében jól éreztük magunkat. A szálloda csendes szép helyen van.
Barátainkkal töltöttünk el egy kellemes hétvégét az Anna Hotelben. Családias környezet, tiszta kényelmes jól felszerelt szobák fogadtak bennünket. Nagyon tetszett, hogy más szállodákkal szemben nem kellett külön fizetni a légkondicionáló berendezés használatáért. A személyzet profi módon látta el feladatát. Az étkezés köszönhetően a séfnek nagyon ízletes és bőséges volt.
2017.öszén jártunk a hotelban.2éjszakát töltötünk itt.A wellnes részleg nem túl nagy de elfogadható.A szoba kényelmes és tiszta volt.A konyha szuper és ár értékben is rendben volt.A személyzet kedves segitőkész.A hote központi helyen helyezkedik el,érdemes kimozdulni is jó levegőt szívni.
A szálló felszereltsége,szolgáltatása rendkívül korrekt, külön kiemelendő a személyzet készséges hozzáállása, kulturált segítőkészsége. Máskor is szívesen igénybe szeretnénk venni szolgáltatásaikat. Ráduly András és Anikó /Megj. : a szálló könnyen megközelíthető még kedvezőtlen időjárás esetén is, a közelben sok a látnivaló, kirándulási lehetőség.