Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Táborozás Sástónál

Mátra Tábor MátrafüredMátra Tábor Mátrafüred a térképen

2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mátra Tábor Mátrafüredtől északra a 24-es úton érhető el, a Sástótól néhány méterre. Elsősorban iskolai táborokat rendeznek itt, de felnőtteket is fogadnak, mi egy nagyobb baráti társasággal szálltunk meg itt. A faházakban 3-6 ágyas szobák vannak,a több ágyasak emeletes ágyasok is lehetnek. 1-1 faházhoz tartozik közös zuhany, mosdó és WC (2-2 db/faházanként). A regisztrációt követően a hölgy a "legjobb" szobát ajánlotta fel, ami egy tanári szoba, itt 3 db normál ágy volt (2 összetolva) egy kerek asztal, 2 szék, íróasztal, nagy tükör és szekrény sok-sok polccal. Ágyneműt is adtak, de törölközőt, WC papírt nekünk kellett vinni.
A szoba ablaka az árnyékos és csendes udvarra nézett, ahol sátrazni is lehet. Az ablakon volt szúnyogháló. A kertben van 2 hinta, szalonnasütő hely, padok és asztalok fedett tetővel, ahol jókat lehet beszélgetni. A kerítésen belül lehetett parkolni (korlátozott számban), természetesen ingyenesen. A szoba 3 főre 2 éjszakára mindössze 14.000 Ft-ba került. A szomszédos faházban üzemelt büfé, ahol nagyon olcsón lehetett enni-inni (pl. korsó sör, 0,5 l üdítő 250 Ft, nagy tea 200 Ft, röviditalok 300 Ft), nem is tudom, hol vannak még az országban manapság ilyen árak.
A környék gyönyörű, békés, a Sástó mellett van egy kilátó és kisebb sétára a Mátrai Kalandpark (Adrenalin park).
A táborban összesen 140 gyerek számára van férőhely a faházakban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (13)
Mátra Tábor Mátrafüred - Külső képMátra Tábor Mátrafüred - Külső képMátra Tábor Mátrafüred - Külső képMátra Tábor Mátrafüred - Külső képMátra Tábor Mátrafüred - Medence/kertMátra Tábor Mátrafüred - Medence/kertMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - SzobákMátra Tábor Mátrafüred - Környék
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Avar Hotel Mátrafüred
75.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
65.144 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval