Nagyon kedves személyzet. Tisztaság. Elfogadható ár. Busz 2 percre aki nem auzóval utazzna. Közel étterem de helyben is lehet reggelit vacsorát kérni. Mátrafüred csodás hely aki kirándulni pihenni akar. A Benevár étterem fantasztikus ételeivel vár mindenkit. Kisvasuttal Gyöngyös fél óra ahol a Mátra Múzem kiállítása érdekes bármilyen korosztálynak.
Nagy parkja van ami lenyűgőző. Mátrafüred minden évszakban szép. Mindenkinek ajánlom akár családdal vagy barátokkal vagy társsal fedezzné fel. A patak hangja felejthetetlen.
Sok értékelést olvastam a panzióról korábban, és az elmarasztaló értékeléseket egyáltalán nem értem. Mintha nem is ugyanazon a helyen jártunk volna. Mivel mi busszal érkeztünk, számunka nem is lehetett volna jobb helyen a panzió, ugyanis az pont a buszmeálló mögött volt. A recepciós hölgy közvetlen volt, kedves és rugalmas, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
A szoba hangulatos volt, ahogy a képen is látszik, az ágy kényelmes, és a fürdőszobára sem lehet panaszom. A panzióhoz tartozó étteremben egyszer ettünk, az étel finom volt. Talán az adag lehetett volna egy kicsit nagyobb ezért az árért, pláne a körnéykbeli ajánlatok figyelembevéve, de végülis nem csalódtunk. Ajánlom.
2016 novemberében jártunk itt kiskamasz gyerkőccel. A fekvése ideális, éjjel csöndes, a rönkszoba nagyon hangulatos, a pótágyat is kibírta a leány, a fűtés, a fürdőszoba is rendben volt, csak az az igénytelen, pálmafás poszter ne lett volna a falon. . .
A fogadtatás kedves, a recepciós hölgy segítőkész és rugalmas volt, még kulcsot is kaptunk a főbejárathoz, hogy nyugodtan csatangoljunk éjszaka, ha már vérfarkasokat akarunk keresni. . . Nyugodt, csöndes, biztonságos, ugyanakkor vadregényes környezetben sétálhattunk éjjel és nappal egyaránt. Éjjel csak a hangjukat hallottuk séta közben (a szobában nem! ), reggel fel is fedeztük a "vérfarkasokat" tucatnyi szánhúzó husky "személyében". Az éttermüket nem próbáltuk, a wifi pedig sajnos nem ért el a rönkszobába, de csak a leányzó hiányolta. Összességében jól éreztük magunkat, de még lenne mit finomítani.
A panzió szép helyen fekszik,viszont a belső felújításra,igényességre nem költenek. A gyermekemet kellett volna olyan ágyba fektetni,ami a képen is látszik,de szerintem egy gyermeket sem lehet ilyen ágyba kényszeríteni,így én magam feküdtem ide. Undorító érzés volt. Sokat nem aludtam. Ha nem egy baráti társasággal megyünk,biztos haza menekülők.
Soha többet nem mennék ide. Még valami. . . Nagyon rossz a fűtés rendszere a háznak. Hiába fűtöttek,nem jött át a meleg,nagyon fáztunk. A fürdőszoba igénytelen,csöpög a csap stb. . . rémálom. Olvastam itt ott értékeléseket,nem is értem,hogy ezt a helyet miért ajánlják. Még soha nem értékeltem szállást,de ezt nem bírtam magamban tartani!
Én és a párom nagyon jól érezztük magunkat szuper a rönk jellegü szoba csendes nyugodt. Volt szauna is amit csak mi hasznalhatunk szinte ez volt a legjobb ,de még az ételek is nagyon finomak voltak mindig ég este 8kor is mehetünk boldogan fogadtak minket gyors kiszolgálás volt. Voltunk mar több csillagos helyeken is ,de nem volt enyire családias barátságos mint ez a kis panzio. mindenkinek szivvel ajánlom. vissza térünk
A személyzet kedves volt, a tisztaság átlagos, némi kivetni valót hagyott maga után a fürdőszoba minősége, a Wc tisztasága, a fürdőben nem volt egy törököző akasztó sem, illetve normális szellőzési lehetőség sem volt. A szobában nem nagyon volt lehetőség normális szellőztetésre, mindkét este feljött az étteremből az ételszag.
A legnagyobb problémát igazából, hogy a Panziónak nincs megfelelő számú parkolója a szállóvendégek részére. A szállás ára nem tükrözte a minőséget.