Gyönyörű, nyugodt környék. Nincs más étterem a környéken, csak papírtányéros büfék. Káposzta levest ettem, ami rendkívül savanyú volt. Szerintem jó lett volna rá egy pici tejföl. Nem ismételném meg. A sült vaddisznóm viszont szenzàciósra sikerült. Omlós, ízes,különleges gombával, rösztivel. Azonban én drágának tartottam.
Elsőre kedves helynek tűnt. A káposztaleveshez illett volna kérés nélkül is kenyeret hozni, amikor kihozták a levest és kértünk kenyeret, hosszan kellett rá várni. Palacsinta szerepelt az étlapon, de már nem volt. Szerintem nem tartott volna soká kikeverni egy kis palacsintatésztát és gyorsan kisütni, de nem tették.
Nem igazi vendéglős az ilyen. Rántott pulykamell átlagos, láttam már szebb tálalást. Nem mondom, hogy rossz hely, de nem is az igazi. Az árak alapján mindenképpen jobbat vártunk.