Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza bemutatkozása
A négycsillagos superior Hotel Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 kilométerre, a Kékes lábánál, Mátraházán, hegyvidéki környezetben helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.
A Mátrában mindig jól éreztem magam. Ez a hely varázslatos szépségű, a nyugalmat és a kikapcsolódást itt biztos megtalálod. A konyha kimagasló, az ételek kitűnőek, bőségesek és a sztrapacska fenséges:) Ajánlom mindenkinek, aki egy luxusnyaralásra vágyik a Mátra csodálatos levegőjében, egy erdei környezetben, wellness-élménnyel, és nyugalommal megspékelve üdülését, biztosan kipihenheti magát.
Karácsonykor töltöttünk itt 2,5 napot többed magammal. A szálloda fekvése és hangulata csodálatos. Kitűnő a konyha és a wellness részleg. A szobák tágasak és kényelmesek. A kiszolgálással is minden rendben volt. A tisztsaság kitűnő ! Nagyon szép játszótér található a parkoló mellett ,ahol a gyermekek is megtalálhatják a kikapcsolódást a szabad levegőn.
Állatbarát szálloda révén 2 kiskutyát is magunkkal vittünk. A Hotel körül gyönyörű park és erdő található . igazán kellemes sétákat tettünk a kutyusokkal. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
Párommal töltöttünk el egy hosszú hétvégét. A szálloda belülról megszokott, viszont tágas. A lift elég gyors, nem kell sokat várni rá. A szobák nagyon szépek, szerencsére a panorámás oldalon kaptunk szobát, gyönyörű! Élmény volt esténként az erkélyen borozgatni. A kinti jackuzzi tetszett, sosem volt tele.
Sokat napoztunk kint a medence mellett, de úgy gondolom, hogy hidegebb évszakokban a benti wellness kicsi, legalább is a vendégek számának arányában. Pénteken napközben kevesen voltak, de szombaton már azért kerülgetni kellett az embereket. Felejthetetlen az óriási panorámás szauna, a szauna szeánszal! Senki ne hagyja ki! A konditerem is elég jól felszerelt, súlyok padok, kis mozgáshoz elegendőek. Az ételek nagyon sokszínűek finomak, sok deszertek között két féle fagylalatból is lehetett szedni, amennyit csak kívántunk. Meglepő volt számomra, amikor először beléptünk, az éttermi részbe egy kedves felszolgáló a fő fogások bemutatta, anélkül, hogy kérdeztük volna. Ilyen hozzáállással még nem találkoztam. Én úgy gondolom, hogy jövőre is nyáron fogok ide visszatérni! Az ára elég magas, viszont az elhelyezkedése miatt ez érthető.
Nagyon tetszett a szálloda, a párommal töltöttünk el itt egy kellemes hétvégét. A kilátás gyönyörű, ahogyan a szálloda is. A vacsoránál páratlanul finom fogások közül válogathattunk, utána a jacuzziban szinte csak ketten fürdőzhettünk, de máskor sem volt zsúfolt a wellness részleg.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, a kialakítása mindenhol lehetővé teszi, hogy gyönyörködhessünk a tájban. Az üveg lift, a hatalmas üveg falak, a rendkívüli üveg padló a felső szinten, mind nagyszerüek voltak. ( Tériszonytól szenvedőknek nem ajánlott! ) Mi nyáron voltunk, a wellness rész kellemes volt, a személyzet figyelmes, kedves. Az étterem szép, tágas, az ételek ízletesek voltak.
Ez a szálloda igazán megérdemelhetné az 5 csillagot is! Fantasztikus étterem, fantasztikus kiszolgálással! Ugyan ez mondható el a recepciósokról, a bárban dolgozókról de még a takarító személyzetről is! Nagyon kellemes a légkör,nagyon szépek a szobák, a panoráma felülmúlhatatlan, a medencék, szaunák minden igényt kielégítőek!
! A kültéri pezsgőfürdő fantasztikus! ! Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is imádják ezt a szállodát! Van játszószoba a kicsiknek érdekes játékokkal, és biliárd a felnőtteknek. Óriási sétákat lehet tenni a turista útvonalakkal jelölt ösvényeken. Bármikor örömmel visszatérnék!
Nagyon szép helyen fekszik a hotel. Nevéhez méltóan valóban a levegő frissessége lehet a fő mottója a hotelnek. Gyönyörű kilátás van a Mátrára, azok a szobák, amelyeknek nem a Mátra felé néz az ablakuk, az üvegliftből is nézhetik a tájat. A személyzet segítőkész, a szálloda tiszta, megközelítése, parkoló hely kialakítása is nagyon jó.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Gyönyörű helyen épült a szálloda, tiszta, modern, az alkalmazottak kedvesek. A wellness rész nagyon jó, különleges élmény a szabadtéri pezsgőfürdő és a panoráma szauna! Az ételek is nagyon finomak, egyetlen észrevételem lenne: egy ilyen magas színvonalú helyen ne porból legyen a krumplipüré :( Ezt leszámítva viszont tényleg minden kifogástalan! ! !
Nagyon szép környezetben épült szálloda. Kényelmes ágyak,ízlésesen berendezett szobák,modern televíziók a szobákban! (apartmanban voltunk) Kékesre néző jacuzzi fantasztikus élmény! Welnes részleg jó. Nagyobb úszómedence nekem hiányzott. Bowling nagyon jó esti időtöltés. ARANYAT ÉRŐ SZAKÁCSOK!
:) NAGYON FINOM ÍZLETES és változatos ételeket készítettek! :)tálalás kiváló. Személyzet csillagos ötös! :) Férjem nővérét rábeszéltem jöjjön velünk,Ő is mindennel meg volt elégedve. Az ideszóló ajándék utalványt köszönöm SIÓ! :) (A nyári SIÓ szörp nyereményjáték főnyereménye volt ez az út! )Lehetett választani,Siófok vagy Mátraháza.
A párommal voltunk 2013 nyarán ebben a csodás szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Amit igazán szeretnék kiemelni az éttermi dolgozok odaadó munkája volt,/én vegetáriánus vagyok/ amit az ott dolgozok maximálisan figyelembe vettek, csodálatos és nagyon ízletes vacsorával leptek meg mindennap. Köszönöm Nekik! Én csak ajánlani tudom mindenkinek látogassanak el oda.