Férjem születésnapi vacsorája volt itt barátok társaságában. Pezsgő, finom csirkeleves, csülökpörkölt sztrapacskával és csokitorta mandulaliszttel, tüzijátékkal, gyertyával. Minden nagyon finom volt és bőséges vacsora. Sokszor járunk fel Ide, nem is lehetett volna máshol elképzelni ezt az ünnepet!
Nagyon kevés igazi, klasszikus turistaház van az országunkban, de ez az! A büfé is a régi berendezés, szépen tisztán, rendben tartva, így mindenképp érdemes bemenni ha csak egy inni valóra is. Legutóbb kedves turista barátunkkal ismertettem meg e helyet. Ő rendelt egy kis gulyáslevest és egy sztrapacskát, én kis adag sztrapacskát fogyasztottam.
Üdítőt ittunk és én egy kávéval zártam az ebédet. Hamar kaptuk az ételeket jó hőmérsékleten. A leves kinézete is kívánatos volt, sűrű és nagyon ízlett is Andrisnak. A sztrapacska pont olyan, mint amilyennek lennie kell, juhtúróval és sült szalonnával rendesen nem csak imitt-amott. Én a kis adaggal is nagyon jól laktam. Sokszor ettem már itt, többféle ételt és mindig minden nagyon ízlett, így visszajárunk és megmutatjuk barátainknak is.