Mindig bemegyünk!

Ágasvári Turistaház Büféje MátrakeresztesÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes a térképen

Kiváló 2021. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kevés igazi, klasszikus turistaház van az országunkban, de ez az! A büfé is a régi berendezés, szépen tisztán, rendben tartva, így mindenképp érdemes bemenni ha csak egy inni valóra is. Legutóbb kedves turista barátunkkal ismertettem meg e helyet. Ő rendelt egy kis gulyáslevest és egy sztrapacskát, én kis adag sztrapacskát fogyasztottam. Üdítőt ittunk és én egy kávéval zártam az ebédet. Hamar kaptuk az ételeket jó hőmérsékleten. A leves kinézete is kívánatos volt, sűrű és nagyon ízlett is Andrisnak. A sztrapacska pont olyan, mint amilyennek lennie kell, juhtúróval és sült szalonnával rendesen nem csak imitt-amott. Én a kis adaggal is nagyon jól laktam. Sokszor ettem már itt, többféle ételt és mindig minden nagyon ízlett, így visszajárunk és megmutatjuk barátainknak is.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Ágasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - EgyébÁgasvári Turistaház Büféje Mátrakeresztes - Egyéb

Ágasvári Turistaház Büféje további értékelései

2024.06.22a párjával
Férjem születésnapi vacsorája volt itt barátok társaságában. Pezsgő, finom csirkeleves, csülökpörkölt sztrapacskával és csokitorta mandulaliszttel, tüzijátékkal, gyertyával. Minden nagyon finom volt és bőséges vacsora. Sokszor járunk fel Ide, nem is lehetett volna máshol elképzelni ezt az ünnepet!
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre