Véletlenül kerültünk erre a csodálatos helyre,ugyanis csak itt tudtunk szállást kapni az Erzsébet program keretében.Ha valaki pihenésre és kikapcsolódásra vágyik,nagyon ajánlom ezt a gyönyörű helyet.A vendégház személyzete, konyhája a tisztaság kiváló minősítést érdemel.Kellemes élményekkel tértünk haza.
Szeptemberbe töltöttünk egy hosszú hétvégét a családommal Bagolyirtáson,ami feledhetetlen volt. Már a bejelentkezéskor nagyon kedves volt a személyzet és jelezte,hogy szerveznek túrát annak akit érdekel. Anyukám nem bír lépcsőzni,így neki fel ajánlották,hogy egy földszinti szobát rendeznek be.
A szálláson volt szauna és billiárd is amit ki is használtunk. A szobák tisztasága is tökéletes volt az ételek meg jó bőséges. Elmentünk a szervezett túrára is ahol sok érdekes dolgot megtudtunk. Sok helyen jártunk már,de ilyenbe még nem volt részünk,így nagyon pozitív volt a véleményünk. Felejthetetlen napokat töltöttünk ott.