2022. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. november 7.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sajnos több dolog volt, amivel kevésbé voltunk elégedettek, mint amivel igen. Érkezéskor körülbelül 10percet álltunk a recepción mire odajött valaki, teljesen üres volt és egy csengő sem volt kirakva, hogy jelezhessünk bárkinek, hogy ott állunk. A szoba egyébként szép, tiszta, rendezett volt, de olyan szobát kaptunk, amit össze lehetett volna nyitni a mellettünk lévő szobával és ezáltal minden szavukat hallottuk a szomszédainknak, ami nagyon zavaró volt. A szobába bekészített köntösön valami ragadó fekete kosz volt.
Az étkezés részével nem volt gondunk, finomak voltak az ételek és megfelelő választék volt. Azonban a pincérek arcán egy mosoly nem láttunk. Egy délutáni kávézásunk alkalmával a bár részen ismételten 10percet vártunk egy hölgyre, miután szóltunk a recepción, hogy ott ülünk már pár perce. Az odaérkező hölgy pedig ismét elnézést nem kérve, unott arccal szolgált ki minket.
A wellness részleg pici, de egyébként amikor nem voltak sokan, akkor kellemes volt. Azonban a medencéken érezhető volt, hogy nem voltak felfűtve a kiírt hőmérsékletre.
Igénybe vettük a masszázs szolgáltatást, amivel teljes mértékben meg voltunk elégedve, a masszőr volt a legkedvesebb dolgozó az egész szállodában.
Egy jó pont, hogy ingyenesen használható a csocso, pingpong, biliárd.
Kijelentkezéskor perceken belül kicsekkoltunk, de meg sem kérdezték, hogy meg voltunk e elégedve vagy hogy tetszett a szálloda.
Összességében nagyon nagy csalódás volt a szálloda, azonban a személyzet kedvessége tudott volna változtatni a megítélésen. A vőlegényem ajándékba kapta tőlem ezt a hétvégét, azonban ár-érték arányban egyáltalán nem voltam vele megelégedve, többet vártam, eléggé szomorú voltam, hogy nem olyan ajándék lett, amilyet szerettem volna. Mindezek mellett igyekeztünk jól érezni magunkat, nem foglalkozni a külső tényezőkkel, de szerintünk egy ilyen szállodában nem történhetne meg ilyesmi.
Sajnos mi nem leszünk visszatérő vendégek, pedig a környezet egyébként csodás.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Narád további értékelései
2024.11.08a párjával
3 éjszakát töltöttünk itt a Hotel Narádban párommal és a kutyusunkkal. Várakozásunkat felülmúlta az élmény, amit tapasztaltunk. Elsősorban a hotel elhelyezkedése, a látvány-kilátás a szobából, és a parkból, a tiszta levegő. Kicsit korábban érkeztünk mint 15 óra, de a szobánkat már eltudtuk...
2024.10.27gyerekekkel
Idős,mozgáskorlátozott nő vagyok, a felnőtt fiammal töltöttünk itt 2 éjszakát, mindkettőnk legteljesebb megelégedésére.Ízléses,szépen berendezett szálloda, kiváló minőségű és választékos ételek,udvarias személyzet!Külön kellemes meglepetés volt,hogy a kiskutyánkat is be lehetett vinni az étterem...
2024.10.25a párjával
Minden nagyon rendben volt. A recepció messzemenőin udvarias, a szoba (102–es) tiszta, szép és csendes,a wellness egész nap kiválóan működött és kellemes és az étkezés, az ételek egészen kiemelkedőek. Külön gratuláció a séfnek és csapatának az egészen magas színvonalú ételekért (van...
A Hotel Narád legnépszerűbb csomagjai
Senior pihenés
Kedvezményes ár félpanzióval
Napi árak (1 éjtől)
52.690 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény (1 éjtől)
51.101 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
88.721 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között
93.390 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Senior pihenés (1 éjszaka)
47.421 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Október 23. - teljes előrefizetéssel
Négy éjszakás ár félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval