2025. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. március 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
11 fős baráti társasággal töltöttünk el itt egy hétvégét, így kifejezetten fontos volt számunkra, hogy ennyi ember kényelmesen elférjen egy közös térben, hogy egyszerre le tudjunk ülni egy asztalhoz enni, és hogy a konyha megfelelően felszerelt és gépesített legyen ahhoz, hogy főzni tudjunk. A Páholy tökéletes választás volt! Az enteriőr pazar, a ház kialakítása jól átgondolt és igényes. A belső hőmérséklet tökéletes volt, köszönhető ez a minőségi nyílászáróknak is. A tisztaságra egy szavunk nem lehetett.
5 hálószoba saját fürdőszobával, + egy galéria, ahol további 4 fő elfér. Hatalmas amerikai konyhás nappali étkezővel, jakuzzi, szauna, kültéri medence, nyári konyha grillezéshez...
Mivel egész hétvégén esett, ezért nem volt lehetőségünk a környéken kirándulni. Helyette főleg főztünk, emiatt külön kiemelném konyha felszereltségét: serpenyők, fazekak, poharak, botmixer, kétféle kávégép, vízforraló, vágódeszkák, tepsik, tálalóedények, több szett tányér és evőeszköz, főzéshez és sütéshez szükséges egyéb eszközök (reszelő, mérőedények, szűrők stb.), felsorolni is hosszú lenne... Semmi nem hiányzott. A szobák nem túl tágasak és talán kevés a rakodóhely, de szépek, tiszták, jól felszereltek.
A környék rendkívül csendes, csak a közeli patak csobogását és a madárcsicsergést lehet hallani, szemben pedig sípályát lehet csodálni naphosszat. Feltéve, ha el lehet látni odáig, és nem borítja be a felhő a hegyet. :)
A házban van szauna, amit használat előtt 1 órával be kell kapcsolni, de utána is locsolgatni kell a szauna kőre a vizet, hogy megfelelő hőmérséklet legyen - persze, ez ízlés kérdése. A jakuzzit személy szerint én nem próbáltam ki, de a társaság néhány tagja igen. Tőlük tudom, hogy kifejezetten meleg volt a vize, ami a 6-8 fokban tökéletes volt. A kültéri medencét sajnos most nem tudtuk használni még.
A Páholy nem az olcsó szállások közé tartozik, de a sajátos paraméterei miatt érthető is.
Személyzet:![]()
Tisztaság:![]()
Ár / érték arány:![]()
Kényelem:![]()
Szolgáltatások:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Fényképek (33)
Még több kép (23 db)
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Parrag Panzió Mátraszentimre
Thermál Park Hotel Egerszalók